Kismamák, ti hogyan bírjátok a meleget, hogy próbáltok a rosszullét ellen tenni?
21 hetes kismama vagyok, első várandóságom és így most a 40 fokban eléggé nehéz bármit is csinálnom. A házban is iszonyú meleg van, próbálok ettől függetlenül a kajára figyelni és elegendőt inni.
Sokat fürdök egy nap, habár nem hideg vízben, de langyosban, mert felfázni sem akarok, mert eléggé gyakori ez nálam.
Rendszeresen ég a talpam, bár vizesedek is, lehet azért is áll fenn ez a probléma.
A melegtől iszonyúan sokat fáj a fejem, de igyekszem azért mégis csinálgatni a dolgom, csak feszült is vagyok nagyon. Sosem bírtam a nagy meleget, viszont most sokkal rosszabb, mint bármikor.
A babám jól van, viszont én napról napra egyre nehezebben viselem ezt.
Van esetleg jó tanácsotok, hogy mivel tudnám magam kicsit hűteni, vagy legalább enyhíteni ezt?
32 hetes vagyok. Ha nem lenne itthon klíma nem tudom hogy vészelném át. Világ életemben utáltam a meleget, de most ha valami miatt ki kell menni (és hát ugye elég sokat kell menni ide-oda😒) azonnal folyik rólam a víz.
Mindig viszek magammal termoszban hideg vizet ami nem melegszik így fel. Sokat iszok és próbálok árnyékba/légkondis helyre húzódni.
Otthon is víz víz. Ha nincs légkondid kis hidegvizes borogatást tudnék ajánlani (vagy jégzselét) az kicsit áthűt. Most sok hideg dinnyét is eszek + a hűs zuhany. Esetleg menj valahová ahol van légkondi, hogy legalább kicsit át tudj hűlni.
Mást nagyon nem tudsz, túl kell élni 😔
Kitartást kívánok!
Én 19 hetes vagyok.
Panelban vagyunk. Klíma nincs, a ventilátor egésznap megy, de már nem ér semmit.
Ezt a nyarat én is rohadtul megszenvedem :S
Én nyárimádó vagyok, de most én is kicsit rosszul viselem azért. Mondjuk még mindig dicsérnek, hogy milyen jól bírom. Hát, kint még igen, de zárt térben én is utálom már. 31-32 fok van, de galérián alszom. Ott még nem mertem megmérni, kb. 40.
A lábam már hónapok óta vizesedik, már nem is érdekel. Próbálok sokat inni, a hajam mindig bevizezem és otthon el se mozdulok a vizes rongyim nélkül😂 Mindig arra a testrészemre rakom, ahol épp a legjobban zavar a meleg. Természetesen vele is alszom, előtte már nem ment.
Az mondjuk kicsit bánt, hogy jövőhéten festem a gyerekszobát és továbbra is jó idő lesz😕
Holnap leszek 35 hetes.
Neked is boldog babavárást, majd könnyű szülést!😁
Hidegvizes labfurdo
Van h lestyan teat fozok es abban aztatom a laban -frissit es lehuzza a vizesedest is.
Forro furdo - utana jo ideig jol erzem magam. Meleg tea. Ventilator (jeg van mogotte es igy jo hideget fuj)
35 hetes vagyok es egyszeruen mar nem birom. Klimank nincs, a lakasban 30 fok van. Ejszaka is izzadok, forgolodok, a baba is sokat rugkapal. Dagad a labam, fent van a savam, mar nem szamolom hanyszor pisilek egy nap. Del-Alfoldon elunk, itt az utobbi ket hetben belehuzott az idojaras, ejszaka sincs 25 foknal kevesebb, napkozben meg a 40-et karcolja. A kerti medence segit, de 6-7 oranal korabban nem teszem ki a labam a hazbol, csak ha muszaj.
Jovore beszereltetunk egy klimat, mert ez igy elviselhetetlen. Kitartast kivanok mindannyiunknak!🥹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!