Kismamák, ti hogyan bírjátok a meleget, hogy próbáltok a rosszullét ellen tenni?
Figyelt kérdés
21 hetes kismama vagyok, első várandóságom és így most a 40 fokban eléggé nehéz bármit is csinálnom. A házban is iszonyú meleg van, próbálok ettől függetlenül a kajára figyelni és elegendőt inni.
Sokat fürdök egy nap, habár nem hideg vízben, de langyosban, mert felfázni sem akarok, mert eléggé gyakori ez nálam.
Rendszeresen ég a talpam, bár vizesedek is, lehet azért is áll fenn ez a probléma.
A melegtől iszonyúan sokat fáj a fejem, de igyekszem azért mégis csinálgatni a dolgom, csak feszült is vagyok nagyon. Sosem bírtam a nagy meleget, viszont most sokkal rosszabb, mint bármikor.
A babám jól van, viszont én napról napra egyre nehezebben viselem ezt.
Van esetleg jó tanácsotok, hogy mivel tudnám magam kicsit hűteni, vagy legalább enyhíteni ezt?
júl. 14. 09:01
11/11 anonim válasza:
Kád, hidegvíz. Hideg gyümölcsleves, hűtött dinnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!