Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz ha "megmozdul" a baba...

Igaz ha "megmozdul" a baba elmúlnak a rosszullétek?

Figyelt kérdés

Mindenki ezt mondja hogy jobban leszek ha már érzem a mozgását...

Ez igaz?

Kinek mikor mozdult meg a második baba? Az elsővel semmi bajom nem volt...

tegnapelőtt 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ezt mondták, de nálam sajnos nem igazolódott be..:) 19hetes vagyok, már 1 hete minden nap érzem hogy mozgolodik illetve időnként rúg is, de a hányinger hányás még nem múlt el nálam sajnos..
tegnapelőtt 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, bar en soha nem hallottam ezt senkitol.
tegnapelőtt 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem igaz, föleg azért nem, mert a baba már jóval elöbb mozog, mint ahogy érezni szokták, ezért is fordul elö, hoyg valakinek már a 12-13 héten érezhetö, másoknak meg a 20. hét környéken csak, nem a baba mozog elöbb/késöbb, hanem a kismama nem érzi minden esetben
tegnapelőtt 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyerekkel végig hánytam a második trimesztert, meg a harmadik felét is, miközben ő vígan elficánkolt a hasamban :)
tegnapelőtt 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyi összefüggés van, hogy kb egy időre esik, sokszor a második trimeszterre a rosszullétek elmúlnak/enyhülnek, az első apró mocorgásokat is a második trimeszterben szokták érezni a kismamák. Nem azért múlnak el, mert mozog, csak időben kb egybeesik. De van aki végig rosszul van, más meg sohasem. Én pl sose voltam rosszul (3 gyerekem van), nem émelyegtem, nem hánytam egyszer sem... Sógornőm meg végig hányt, reggel "menetrend szerint", napközben meg elég volt egy-egy illat ami kiváltotta 🤷🏼‍♀️ pl a kávé, erősebb parfüm stb
tegnapelőtt 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1x se voltam rosszul.

A húgom mind a 3 terhességét végighányta.

tegnapelőtt 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Végig rosszul voltam, bőven az után is, hogy éreztem a mozgását
tegnap 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!