Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12.hetesen normális ez a...

12.hetesen normális ez a rosszullét?

Figyelt kérdés
Mindjárt 12 hetes terhes leszek. Már egy hónapja annyira rosszul vagyok minden nap egész nap,hogy valami hihetetlen és úgy érzem csak rosszabb. Mostmár reggel és este/éjjel is hányok. Képtelen vagyok bárhova elmenni vagy bármit is csinálni,nehéz állva maradnom,mintha alig kapnék levegőt vagy rettentően fáradt lennék pedig lenne dolgom és hivatalba is elkell mennem. Hányinger egész nap,reflux is gyötör. Próbálok egész nap keveset eszegetni de nem segít. Fogmosástól undorodom,azonnal elhányom magam. Ha csak ételre vagy egyes tárgyakra ránézek még rosszabbul leszek. A hajsamponomtól is rosszul vagyok,még a víz illatát sem bírom. Aki ennyire rosszul volt,hogyan viselte? Én már minden nap sírok,nemtudom mikor lesz vége de úgyérzem nem megy tovább és hisztirohamot kapok. :( Tippek?

nov. 25. 19:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

6 os vagyok.

Utolsóhoz szólnék,hogy én is folyton büfögök,nagyon utálom. Én most 11+1 hetes vagyok és nekem is megvan még mindig a hányinger,múlt héten hánytam is többször

dec. 4. 22:13
 12/19 A kérdező kommentje:
Remélem jobban lesztek :/ én sajnos csak rosszabbul vagyok. Tegnap 6x hánytam,több mint egy hete nem mostam hajat,fogat is alig tudok mosni. Ma egy fokkal jobb,mert vizet tudtam inni legalább,de minden rettentően zavar. A párom illata,ruha illatok,dezodor,konkrétan minden. Vérvételre is kell mennem ,azt sem tudom hogyan éljem túl,egész nap fekszem,úgy vagyok kiszolgálva mert enni sem tudok felülni sem,pisilni is kín elmenni mert azonnal hányingerem lesz és hányok. Reflux is kínoz. Borzalmas,már sírni sincs erőm. Teljesen elhanyagoltam magam emiatt,azért is rosszul érzem magam. Úgy érzem magam mint a Twilightban Bella,amikor csont és bőr lesz màr . Egyébként sem vagyok egy ducibb alkat,57 kiló vagyok átlagosan,de most már lementem 54-re. Félek,hogy elfogyok
dec. 5. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:

6 os vagyok.

Nagyon sajnálom,hogy ennyire rosszul vagy :(

Szedsz valami hányáscsillapítót?

Sajnos én is hánytam többször azóta,pedig lassan 12 hetes leszek már én is. Nekem a citromfagyi segít egy kicsit meg a mentolos rágó.

De nagyon fárasztó már ez,annyira várom,hogy jobb legyen már…

dec. 6. 20:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Igen a legrosszabb az egészben,hogy már annyira fárasztó és unalmas…

Nem szedek semmilyen hányáscsillapítót,mert mondjuk ma egyszer sem hánytam. Igaz,egész nap csak feküdtem és néha éreztem már az ingert,de fekve valahogy könnyebben viselem és lélegzéssel csökkentem az ingert és elmúlik valahogy :/

Nekem is a fagyi jól esik,sima vaniliás,a párom szokott hozni a boltból vagy mekiből. Szerintem már mindent kipróbáltam de úgy igazán semmi sem hatásos és egyik napom sem egyforma. Reggel már félek mikor kinyitom a szemem,mert nemtudom mi vár rám. Szörnyű:(

dec. 7. 03:03
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem sem segít igazán semmi,max néha egy kicsit. Tegnap még a citrom fagyi is visszajött.

Nekem is vannak jobb meg rosszabb napok,néha reménykedem is,hogy mostmár jobb lesz,de másnap megint rosszabb.

Nehéz így örülni ennek az egésznek mikor az ember ilyen rosszul érzi magát ennyire sokáig. Te most hány hetes is vagy? Tudod már esetleg a nemét a babának?

dec. 7. 09:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,én abban reménykedem,hogy Karácsonyra jobb lesz,finom kaják meg minden és nem tudom enni,mert undorodom tőlük…
dec. 7. 09:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Pont ugyanerre gondoltam,annyira szeretem a karácsonyt és várom minden évben,a finom sütiket nem szeretném kihagyni :( jobbulást neked.
dec. 7. 12:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Hogy vagy kérdező? Van nálad valami javulás?

Nekem nincs sajnos,még rosszabbul vagyok mint eddig,pedig ma töltöttem a 12 hetet

dec. 10. 19:26
 19/19 A kérdező kommentje:

Utolsó,nagyon sajnálom,hogy csak rosszabbul lettél.

Nálam sincs sajnos semmi javulás,a napokban elvoltam majd vasárnap reggeltől estig hànyás,vizet sem tudtam inni mert azonnal kijött. Háztartási kekszet próbáltam enni,de két falat után hányás. Szörnyű reflux is gyötör.Megbolondultam már. Aztán hétfőn picit jobb lett,tegnap már ettem rendesen. De nem vagyok 100%-os egyáltalán. A gyomrom mindig fáj vagy rossz.Csak fekszem. Pénteken megyek dokihoz,megkérdezem,hogy biztos,hogy ez normális így?! Mert én nem bírom már

dec. 11. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!