Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Betegség és terhességi rosszul...

Betegség és terhességi rosszullétek miatt teljesen legyengültem, alig marad meg bennem étel. Mit lehet ilyenkor enni? Mi az amit érdemes lenne ilyenkor ennem,innom?

Figyelt kérdés

Szó szerint minden porcikám fáj, beteg volt az egész család az elmúlt 1 hétben és teljesen legyengültem a sok éjszakázásban meg a baba is nagyon sokat mocorgott és sokszor ha tudtam volna sem ment az alvás. Nagyon kimerült vagyok.

Néhány napja bármit eszek kijön, és újra hányingerem van a szagokra pedig már 22+3 napos terhes vagyok. Doki hétfőn vizsgált meg mindent rendben talált.

De nem tudom mit egyek, igyak mert mindentől hányingerem van és már előre félek hogy hányás lesz a vége?

Tudnátok ötleteket adni?

Köszönöm szépen.

tegnap 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg esetleg ilyen sport italokat vagy izotóniás italokat. Engem az tartott távol a kórháztól, amikor nagyon durván hánytam. Enni nem bírtam, savlekötőt szedtem, hogy ne marjon lyukat a sav a gyomromra, és vártam, hogy jobb legyen. Néha ettem valami nagyon minimumot, ami eszembe jutott, és úgy éreztem, hogy talán nem hánynám ki, abból is csak pár falatot egy nap, és vártam, hogy jobb legyen.
tegnap 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sok rennie, jéghideg kóla, fokhagymás vajas kenyér. Engem ezek tartottak életben a legrosszabb napokon. Lidlben lehet kapni fokhagymás baguettet fagyasztottat, azt csak kisütöd és kész. Kólából pedig dobozosat vegyél párat, az nagyon le tud hülni hidegre. Abból pár korty életet ment.
tegnap 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! 17+2 vagyok, én is ma 3 hányásnál tartok, pedig napi 2 vombeeval élek, nekem a védőnő sodioralt javasolt, ez tényleg segített a gyengeségen (borzasztó az íze), amúgy én rögtön hányás után iszom, és akkor picit van még időm + próbálok kekszet-ropit enni, de szerencsére nem minden napos. Mikor nincs ilyen erős hányinger picit több fehérjét próbálok enni. Nekem a kóla nem jön be (instant kijön... eleve nem is szeretem) citromos víz mellett vagyok) Kitartást!
ma 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!