Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik, tegnap este...

5 napja késik, tegnap este pedig iszonyú rosszullét jött rám, majdnem hánytam, nagyon vert a szívem. Szerintetek érdemes már tesztelnem?

Figyelt kérdés
december 15-e körüli napokban voltunk együtt, 30-án kellett volna megjönnie, úgy éreztem meg is jön mert nagyon görcsöltem és szilveszter este is mindig úgy éreztem hogy na most biztos megjött.De nem és azóta a hasfájás is elmúlt, tegnap este azonban nagyon levert voltam, mint aki lázas, remegett a testem is és hányingerem volt. Nem korai még a teszt? Amúgy novemberben volt egy vetélésem, nem kellett műtéti befejezés,akkor 7 hetes voltam. Létezik hogy ilyen kevés hónap telt el és máris terhes legyek?
2011. jan. 4. 10:54
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam októberben volt egy vetélésem, spontán..
2011. jan. 4. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Elvileg, a vetélés után az ember 3-4 hónapig jobb a fogamzása, mint előtte. Lehetséges, hogy babás vagy, az is hogy csak várat magára a menstruációd.

Ha jövőhéten sem jön meg és kibírod odáig, akkor tesztelj.

Én kívánom a legjobbakat!

2011. jan. 4. 11:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha 30-án kellett volna megjönnie akkor nem korai a teszt. Reggel csinálj egyet

Drukkolok!

Minden jót

2011. jan. 4. 12:36
 4/6 Kriszta66 ***** válasza:
Szia én is igy jártam 2009 októberben elvetéltem 7 hetesen Két vérzést meg kellet várni és utána egyből sikerült a baba .
2011. jan. 5. 21:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Azóta teszteltem, pozitív lett, viszont a rosszulléteim teljesen elmúltak, nem érzek semmit. Kicsit aggódom, mert az előző terhességnél sem volt semmi bajom és el is vetéltem. Jó lenne ha nem ismétlődne meg. Most használom a megmaradt utrogestan kupot,amit a vetélés ellen írtak ki még az előző esetnél. Csak a jövő héten tudok menni dokihoz, remélem már fog látszani valami.

2011. jan. 6. 12:52
 6/6 Kriszta66 ***** válasza:
Gratulálok !!! és ne izgulj minden rendbe lesz , de ha voltál orvosnál azért írd meg hogy mi volt .
2011. jan. 9. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!