Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tíz napos terhességet a...

Tíz napos terhességet a hüvelyi ultra hang kimutathat 100%ra?

Figyelt kérdés
Lehetetlennek tartom

2024. máj. 30. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt.
2024. máj. 30. 11:59
 12/81 anonim ***** válasza:
100%

Küldd el a .... ,mondd meg neki,hogy utánaolvastál,és ez lehetetlen.

Nem is beszélnék többet vele,ha ilyenre képes.

A terhesség 6 hetesen látszik ultrahangon először.

2024. máj. 30. 12:00
 13/81 A kérdező kommentje:
Az a baj ő nagyon manipuláló de annyira erőteljesen mondja hogy az enyém én mondtam neki 9.hétben kiderül DNS teszt alapján! Mert tuti hogy nem az enyém! És előtte nem voltam vele csak is januárban de akkor már nagy hassal kéne lennie! És van egy gyanakvóm egy gyerekkel beszélgetett és ő lehet! Tíz nap után nem mutathat ki semmit! Azt írta a nőgyógyász korai terhes,endometrium 8mm vastag.
2024. máj. 30. 12:07
 14/81 A kérdező kommentje:
De ez nagyon korai hogy egy orvos ennyi idő alatt megmondja sőt ki mutasson bármit mindenkit kérdezek és minden nő azt mondja egy lehetetlen ha csak nem mástól!
2024. máj. 30. 12:07
 15/81 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi. Halál nyugodtan rázd le,fel se vedd a telefont neki.

Különben fizeti a dns tesztet? Egyáltalán tudja,hogy működik a terhesség? Nem úgy látszik...

Hány éves?

2024. máj. 30. 12:10
 16/81 A kérdező kommentje:
21,de egyszer már ilyennel hazudott csak nagyon megijeszt mert nem jön meg neki és ezzel próbált legutóbb is megtartani akkor is elment orvosokhoz,de nem mutatott semmit ki csak elment ultra hangra. Szóval direkt csinálja de félek hogy a végén igaza lesz ,de nem lehet igaza hát mindnyájan itt azt írjátok,hogy lehetetlen vagy történnek csodák ilyen rövid időn belül megtörténhet? Nagyon félek.. sajnos egy manipulativ nő.
2024. máj. 30. 12:30
 17/81 A kérdező kommentje:
Inkább fizetem én a DNS tesztet magamnak ,de már azt is el várta hogy a nőgyógyászt én fizessem meg kísérjem el . Ha holtbiztosra tudnám persze hogyne mennék hogyne fizetném de 10 nap alatt nem mutatja ki ha csak az orvosnak nem mondott valamit amiért bele írta hogy korai graviditas látható vagy a másik hogy mástól.
2024. máj. 30. 12:32
 18/81 anonim ***** válasza:
100%
Minek félsz? Semmi kötelességed nincsen felé. Nem a tiéd és kész. Tiltsd le mindenhonnan, ne reagálj ha keres aztán ennyi. Még most szabadulj meg tőle.
2024. máj. 30. 12:32
 19/81 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok ennyire tuti?
2024. máj. 30. 12:36
 20/81 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség nem így működik. Hazudik, csak hülye hozzá, mint a segg. Ne fizess semmit!
2024. máj. 30. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!