Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tíz napos terhességet a...

Tíz napos terhességet a hüvelyi ultra hang kimutathat 100%ra?

Figyelt kérdés
Lehetetlennek tartom

2024. máj. 30. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondod, ne találkozz vele. Nem viccelek. Ha akar DNS vizsgálatot, menjen bíróságra, ott találkozz vele maximum.

Nyugi, nem fog bíróságra menni.

Vagy azért, mert nem is terhes (kamu a lelet, netről szedte, vagy egy barátnőtől), vagy mert pontosan tudja, hogy nem tőled van, hanem mástól. De ha megy is bíróságra, hajrá, nem te vagy az apa, a DNS teszt kimutatja.

Ismétlem, sehogy se beszélj vele, ne vedd fel a telefont, ne találkozz vele. Ha eléd toppan az utcán (ő vagy a szülei), mond, hogy indítson apasági pert, ügyvéd jelenlétében vagy hajlandó csak beszélni a tárgyaláson. Aztán sétálj el.

2024. máj. 30. 15:45
 42/81 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! A lelet igaz lehet mert születési dátum név minden ott van taj szám de tuti lelett fizetve!
2024. máj. 30. 15:47
 43/81 anonim ***** válasza:
100%

Volt rajtad óvszer, nem? Akkor pláne nem lehet a tiéd, matek ide, vagy oda.

(Matematikailag meg amúgy sem lehet a tiéd, 10 nap után.)

2024. máj. 30. 15:47
 44/81 anonim ***** válasza:
100%

Photoshoppal 5 perc rátenni a TAJ számot, adatokat, de nem riogatlak tovább 😊

Bíróság, ott találkoztok. Nem a tiéd. Ennyi.

2024. máj. 30. 15:51
 45/81 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora hazug libát 😂 Ha terhes is nem tőled.. 100000000000%
2024. máj. 30. 15:57
 46/81 A kérdező kommentje:
Nem volt rajtam óvszer de azelőtt három évig együtt éltünk és mindig óvszer nélkül csináltuk sose esett teherbe mindig időben vettem ki. Szóval egy hazug fráter amúgy ezen elgondolkodtam nagyon photoshoppon de időpont minden egyezik .
2024. máj. 30. 16:15
 47/81 A kérdező kommentje:
De szerintem abba nem hazudott hogy nem ment el lehet terhes de nem tőlem az fix!
2024. máj. 30. 16:16
 48/81 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos lefizetés nettó hülyeség, egy orvos se fogja pár szaros tízererért kockára tenni az engedélyét, karrierjét, ezt engedd is el. Milliókat keresnek havonta, ne viccelj...

A csaj terhes, csak épp más köpött a küszöbre. Ezen nincs mit variálni.

2024. máj. 30. 20:47
 49/81 anonim ***** válasza:
100%

Nem a tiéd a gyerek.

Nem értem milyen kapcsolat ez. Januárba feküdtél le vele azaz 4 hónapja meg most és a két évszak között nem is voltatok együtt. Ha 19.én volt aktus az 30.án 10 nappal utána max egy terhességi teszten mutatható ki.Ekkor már 4 hetes a terhesség.Mármint akkor amikor megkellett holna jönnie a menstruációjának e hónapban.Vakard le mert durva életed lesz ha az életedben hagyod ezt a senki picsát..

2024. máj. 30. 21:52
 50/81 A kérdező kommentje:
Állítólag csinált három tesztet egyik negatív kettő pedig pozitív lett de semmi bizonyítéka nincsen! A nagynénje jött le hogy igaz mert nála csinálták meg de ezis mi lefekudtunk késik a menszesze ami neki mindig is késett!! Vagy előbb jött meg és már egyből le jön a család fája meg már írta hogy nem akar balhét tiszta vicc ez a nő mondtam neki hogy 100% nem enyém a gyerek szóval azt csinál amit akar mert úgy ahogy mondod ilyen hamar nem mutat ki semmit egy hüvelyi ultra hang ő már idősebb más megbaszta csúnyán mondva
2024. máj. 30. 23:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!