Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudjam, hogy él még a...

Honnan tudjam, hogy él még a babám?

Figyelt kérdés

Légyszi, ne nézzetek hülyének. Tudom, volt már egy csomó ilyen kérdés, olvastam, de nem lettem okosabb.

Szóval utoljára 9 hetesen látott orvos, akkor még minden rendben volt. Az 1.genetikaiig viszont még több, mint 1 hét van. A kettő között 4 hét telik el. Nem igazán voltak tüneteim soha, de mostmár végképp semmi. Napok óta már a mellem se fáj, pedig egy csomó progit szedek. Legalább attól illene.

Egyszerűen nem tudok megnyugodni. Vettem dopplert, de semmi. Szerintem nem találtam meg.

Ha van itt olyan, aki szintén paragép volt, mit csinált? Elmentetek közte orvoshoz vagy kibírtátok? Rendben volt, vagy jó volt a megérzés? (Volt már vetélésem.)

#para #tünetmentesség #tünetek megszűnése #11hetes terhesség
2024. febr. 3. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 A kérdező kommentje:

#70! Jaj, de szuper! Nemüket tudod már?

Nekem a 2.genetikaira jó helyre került a lepény, azóta kaptam egy kis szabadságot. Már az 1.genetikai után is kevésbé paráztam és azóta is egyre kevésbé. Eddig soha semmi eltérés nem volt. A korom miatt kellett magzati szívuh.is, az is rendben, meg persze a Trisomy is - volt. Most néztek méhszájat is, teljesen zárt vagyok.

Egyébként egyre terhesebb, de nem bánom. Van már vizesedés, gyomorégés, minden, ami kell. Sajna, a cukrom se lett túl jó, de még határeset, majd visszafogom magam. És akkora a hasam, ha véletlenül betévednék ügyeletre, rögtön a szülőszobára kísérnének🤣De szerencsére nincs rá okom, most minden rendben. Mindenki kérdezi, biztos egyedül van?😂 Hát, biztos. Csúnya lenne, ha ennyi idősen még nem látnák, hogy 2🤣 Lehet, hogy kétpetéjű ikernek indultak amúgy, de már határozottan 1 kisfiam van.

Kb.holnap leszek 26 hetes.

2024. máj. 12. 17:45
 72/73 anonim ***** válasza:

Minden rendben lesz kérdező, hamarosan a kezedben tarthatod a babád! 😊

Még nem mondták biztosra, de talán lányok. Igazából teljesen mindegy, csak egészségben megérkezzenek mindketten és remélem minél tovább tudnak növekedni odabent 😊

2024. máj. 13. 11:59
 73/73 A kérdező kommentje:

#72! Azért remélem, még odébb van 😂

Nagyon drukkolok neked! Hős vagy! Én Szerencsére nem tudom, hogy kettő indult vagy egy, így jó. Egy ikerterhességnél tuti, megbolondulnék. Dupla para😂

2024. máj. 13. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!