Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudjam, hogy él még a...

Honnan tudjam, hogy él még a babám?

Figyelt kérdés

Légyszi, ne nézzetek hülyének. Tudom, volt már egy csomó ilyen kérdés, olvastam, de nem lettem okosabb.

Szóval utoljára 9 hetesen látott orvos, akkor még minden rendben volt. Az 1.genetikaiig viszont még több, mint 1 hét van. A kettő között 4 hét telik el. Nem igazán voltak tüneteim soha, de mostmár végképp semmi. Napok óta már a mellem se fáj, pedig egy csomó progit szedek. Legalább attól illene.

Egyszerűen nem tudok megnyugodni. Vettem dopplert, de semmi. Szerintem nem találtam meg.

Ha van itt olyan, aki szintén paragép volt, mit csinált? Elmentetek közte orvoshoz vagy kibírtátok? Rendben volt, vagy jó volt a megérzés? (Volt már vetélésem.)

#para #tünetmentesség #tünetek megszűnése #11hetes terhesség
febr. 3. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne olvastam végig az összes kommentet. Vettem én is egy dopplert, elsőre nem sikerült egyáltalán de aztán jó sok testápolóval igen. Nekem az vált be hogy lapos felületre lefekszem, a férjem a köldököm alatt elkezdi lassan húzni az érzékelőt és meg is szoktuk találni. 130-150es értéket szokott mutatni és már nagyon halkan halljuk is 🙂

10 hetes vagyok, nekem még február 14.ig kell várnom

febr. 5. 19:59
 62/73 anonim ***** válasza:
36%
Azt ugye tudod, hogy a sok stresszt a baba is érzi? Nem tudod.magad elfoglalni valamivel? Én is szorongó típus vagyok, de azért amit te csinálsz, az sokkal durvább. Persze minden nő izgul, hogy rendben legyen az uj, de próbáld meg kiélvezni ezt az állapotot. Ha a genetikai uh rendben, utána azon fogsz szorongani, hogy miért nem érzed még, hogy rugdos?
febr. 5. 20:01
 63/73 A kérdező kommentje:

#62! Nem, nem tudom. Egyáltalán nem vagyok egy stresszes típus. Írtam már, hogy tudom, hogy nem halt el, mivel felismerték a hangját, amit én nem, mert nem értek hozzá.

Mivel erről szól ez a kérdés, nyilván az van benne, hogy min parázom. Ami összesen egy mondat volt, miszerint 9 hetes kora óta nem tudom, mi van a gyerekkel és nem akartam úgy menni a genetikaira, hogy 50 ezerért megmondják, hogy amúgy már hetek óta nem él, mert lehet fejeket a homokba dugni, attól még ennek is ugyanúgy van realitása, mint annak, hogy semmi baj vele.

Ugyanezt írtam le 50x, mert voltak olyan értetlenek, akiknek az első 49-nél nem sikerült felfogni, viszont készséggel hozzáköltöttek párat, meg megjósolták a következő 20 évemet.

Nekem ezalatt nem keletkeztek újabb paráim, nem lettem stresszesebb, se kevésbé stresszes, mindaddig, amíg választ nem kaptam arra a kérdésre, él -e a magzatom. Nem is értem, mitől kéne megnyugodnom, ha nem változik semmi.

Ettől függetlenül nem a sarokban ülök és ezen sírok, hanem élem az életem. Mivel baromira nem tartozik a kérdéshez, nyilván nem azt írtam le, hogy egyébként mit csináltam napközben, vagy mit vacsoráztam 🤣

febr. 5. 20:21
 64/73 anonim ***** válasza:

Kérdező, miújság? 🙂 Teljesen átérzem amit te. Szinte semmi terhességi tünetek nincs, kB mindenki azzal ijesztegettek, hogy biztosan meghalt a baba...

Én jövő héten megyek terhesség megállapításra akkor lesz 6 hét+5 napos.

febr. 20. 19:00
 65/73 anonim ***** válasza:
Bocsi, most látom, hogy az egészet átjavította a telefonom 🤦🏻‍♀️
febr. 20. 19:01
 66/73 A kérdező kommentje:

#64! Azóta voltam genetikain. A gyerek szuperül volt, nekem viszont az 1.trimeszteri problémám helyére jött két másik, úgyhogy marad a szobafogság🤦🏽‍♀️

A teszt eredményét még varom, de remélem, rendben lesz. Már sokkal kevésbé parázom, de azért az sokat fog dobni a hangulatomon, ha feljebb húzódik a lepényem, mert egyelőre fedi a méhszájat☹️

Attól ne félj, hogy nincs tüneted. Egyrészt még simán lehet, másrészt, mint látod, semmit nem jelent. Én mostanában akkor szoktam rosszul lenni, ha éhes vagyok. És hát, mindig éhes vagyok🤣 Na, meg az álomkór. Az az elejétől fixen van és nem nagyon akar múlni 😕 Csak ugye, az nem nyugtatott meg, mert az mástól is lehet.

febr. 20. 19:09
 67/73 anonim ***** válasza:
100%
Minden rendben lesz! Sokat fogok rád gondolni!
febr. 20. 19:26
 68/73 A kérdező kommentje:
#67! Én is drukklok neked. Majd írj, ha voltál dokinál 😁
febr. 20. 19:34
 69/73 A kérdező kommentje:
#64! Mi lett veletek?
máj. 12. 12:52
 70/73 anonim ***** válasza:

#64 vagyok. Nálunk minden rendben van, képzeld ikrek! 😊 Már 17 hetes vagyok, hetente kell járnunk vizsgálatra, mert egypetéjűek, fennáll az ikertranszfúzió lehetősége.

Remélem nálad is minden rendben!

máj. 12. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!