Honnan tudjam, hogy eleget evett-e a 6,5 hónapos babám?
Az interneten mindenhol csak arról olvasni, hogy honnan tudjuk, hogy az ujszulott vagy pár hetes baba eleget szopott-e. A nagyobbakrol semmi. Almával meg sütőtökkel elkezdtem mar a hozzatáplálást egy hete, de nagyon rosszul alszik éjszakánként (igaz, ez masfel hónapja igy van), van, hogy 5-6-szor ebred, es etetem.
Igazából sosem tudtam, honnan tudni, hogy kiürült-e egy mell. Ha evett belole es nyomásra jon (vagy spriccel), akkor eleget evett, igaz? Ha erősebb nyomkodasra sem jon semmi, akkor ürült ki?
Mindenki (doktorno, vedono, rokonok) nyomaszt most ezzel a hozzataplalas (hogyan, mivel, mennyit) és eleget eszik-e témával. Nehez higgadtnak maradni.
Elso, koszonom!
Ejszaka biztos hogy etetem, ha sir, mert ehes. Sosem volt hasfajos, ha viszont felébred, nagyokat nyel sírás kozben, cuppog es ram veti magat. Ezt nehez másnak mint ehsegnek gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!