Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudjam, hogy él még a...

Honnan tudjam, hogy él még a babám?

Figyelt kérdés

Légyszi, ne nézzetek hülyének. Tudom, volt már egy csomó ilyen kérdés, olvastam, de nem lettem okosabb.

Szóval utoljára 9 hetesen látott orvos, akkor még minden rendben volt. Az 1.genetikaiig viszont még több, mint 1 hét van. A kettő között 4 hét telik el. Nem igazán voltak tüneteim soha, de mostmár végképp semmi. Napok óta már a mellem se fáj, pedig egy csomó progit szedek. Legalább attól illene.

Egyszerűen nem tudok megnyugodni. Vettem dopplert, de semmi. Szerintem nem találtam meg.

Ha van itt olyan, aki szintén paragép volt, mit csinált? Elmentetek közte orvoshoz vagy kibírtátok? Rendben volt, vagy jó volt a megérzés? (Volt már vetélésem.)

#para #tünetmentesség #tünetek megszűnése #11hetes terhesség
febr. 3. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
100%

48#-as Jó bunkó vagy azért. :D

Kérdező,bár nálam egészséges volt az aggódás "csak",de én is ezt mondtam barátnőmnek,hogy majd a 12 hét után megnyugszom. Mondta,hogy dehogy fogsz. :D Aztán tényleg nem,rosszabb volt,mert akkor már ugye nagyobb volt,esetleg a mozgást is éreztem,nem akartam hogy baja legyen. Akkor mondtam a 2. genetikainál majd megnyugszom,akkor már röhögött. Na hát megint igaza lett,akkor nagyon sok koraszülött ismerősöm lett a 25-30 hét között,minimum 3 akkoriban. Akkor jöttek elő nálam is a kinyílt méhszáj problémák,meg úgy alapból mindig jött valami baj,sajnos. Mondtam hogy na majd a 30. hétnél megfogok,mert ha megszületne is van esélye. Azt sem hitte el,de ott tényleg megnyugodtam egyébként. :D Ott mintha egy kő leesett volna rólam,komolyan mondom. Aztán sajnos 35+2-re született komplikáció miatt,de addig laza voltam már. Addig viszont mindig volt min parázni,ahhoz képest az első trimeszter semmi se volt. Viszont van egy barátnőm,ő az elején korán ment dokihoz,még nem volt szívhang sem. Ő már akkor úgy állt hozzá,pedig volt több vetélése is és nehezen jött évek alatt,de mondta hogy ha lesz szívhang megnyugszik mert érzi,hogy hiába első trimeszter,stb,nem lesz semmi baj sem. Érzi belül. És tényleg így történt,minden oké volt,ő meg végig vidám volt,nyugodt és pörgött. :D Rendbe ment minden,problémák se voltak,már a 2. is megvan neki azóta. Bár ő mindig mindenben ilyen pozitív szemléletű nő. Mennyi vagy most? Én most a másodikkal 21 hetes.

febr. 5. 07:45
 52/73 A kérdező kommentje:

#51! Nem gondolom, és nem is mondom, hogy teljesen megnyugszom, egy egészséges para mindig lesz bennem. De minden mérföldkőnél nyugodtabb leszek.

Látod, itt is ahány válasz, annyiféle. Volt, aki később lett parásabb. Emberfüggő is, én tudom, hogy nálam így megy. NORMÁLIS esetben. Egyértelmű, ha mondjuk 22 hetesen nyitott méhszájjal feküdnék a terhespatológián, nem lennék nyugodtabb, mint most, hiába lenne idősebb terhesség.

Az hogy probléma esetén mindenki ideges, egyáltalán nem meglepő. Kivéve az ilyen gyerektelen okoskák, mint az utolsó pár válaszoló, de azok meg kit érdekelnek?😀

Nem fogom bolondnak tartani magam csak azért, mert az első trimeszterben nem teszek úgy, mintha már élő, egészséges gyerekem született volna. Az, hogy az 1.trimeszter vízválasztó, mindenki tudja, minden orvos is elmondta eddig.

Az emberek nagy része nem is kürtöli előbb világgá a terhességét. Olyat viszont még egyet se hallottam, hogy korai lenne elmondanom, még csak 22hetes vagyok, bármi történhet, pedig mindenki tudja, hogy végig történhet bármi. Sőt, olyat se, hogy szülés után se mondják el, hátha még a fejére esik egy tégla, pedig megtörténhet. (Sőt, ha már megszületett, 100%-ra vehető, hogy egyszer meg is fog halni😉)

Egyszerűen mások az esélyek. Aki ezt nem képes felfogni, azzal nekem nincs dolgom. Nyugodtan lehet jönni hülyeségeket írogatni, elég baj az nekik, hogy ez életük legnagyobb öröme😁

Maholnap 12hetes vagyok.

febr. 5. 10:32
 53/73 anonim ***** válasza:
51# vagyok. Na az már szuper,akkor már mindjárt genetikai is. Nem lesz gond.:)
febr. 5. 10:49
 54/73 A kérdező kommentje:
#53! Persze. Ezért mondtam, hogy nem is attól félek, hogy most fogok elvetélni a genetikaiig, hanem, hogy az elmúlt 3 hétben már elhalhatott, csak nem tudok róla. Csak a sok agytröszt nem értette. Jövőhéten van csak a genetikaim. Akkor már 13 leszek. Ott csak azon akarok izgulni, hogy egészséges-e, azon nem, hogy egyáltalán él-e még, vagy a semmiért megyek.
febr. 5. 10:57
 55/73 anonim ***** válasza:
100%
55# Ilyen hozzászólásnál én inkább a te családod sajnálom,már ha van ilyen mentalitással. Kérdezővel semmi probléma nincs.
febr. 5. 12:08
 56/73 anonim ***** válasza:
28%
Azért egy pszichológus tudna vele mit kezdeni
febr. 5. 13:40
 57/73 anonim ***** válasza:
0%

Folyamatosan vannak kiírva kérdései, legalábbis is voltak.

Igaza van az 48,56-os válaszolónak.

febr. 5. 16:46
 58/73 anonim ***** válasza:
56: kivel nem? 😏
febr. 5. 17:15
 59/73 A kérdező kommentje:
#57! Szerintem baromira összekeversz valakivel, azt is tudom, hogy kivel. Az a csaj még kb.6 hetes sincs és tényleg flúgos. Egyáltalán nem hasonlít a sztorink, de ne zavarjon. Nekem ez az egy kérdésem van a témában.
febr. 5. 17:23
 60/73 anonim ***** válasza:
Szerintem a dopplerhez még korán van, nekem a védőnő is azt mondta, hogy lehet, hogy meg sem találja a szívhangot, pedig hozzá csak később mentem.
febr. 5. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!