2 napja éjszakánként folyamatosan rugdos, mocorog a babám. Honnan tudjam, hogy azért rugdos, mert neki nem jó valami?
Figyelt kérdés
Nappal is aktív, de éjszaka non stop mozgolódik.
29 hetes vagyok.
2008. márc. 3. 09:14
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem éjszaka akkor szokott nagyon mocorogni, ha nem tetszik neki ahogy fekszem, ha átfordulok a másik oldalra, vagy máshogy fekszem, akkor megnyugszik.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is éjszaka ,ha elfordulok, kezem a hasamra teszem, és úgy alszokm tovább,megnyugszik.
3/4 anonim válasza:
24hetes kismama vagyok. Nekem is iszonyat sokat mozgolodik. Föleg este lefekvéskor. Probálok ugy helyezkedni,hogy mindkettönknek jo legyen. Ha megnyugszik és nem aktiv akkor tudom,hogy neki most kényelmes.
4/4 anonim válasza:
Attól, hogy mocorog, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érzi jól magát vagy nem kényelmes. Amikor átfordulsz nem biztos, hogy azért hagyja abba mert úgy jobb neki.
Szereti a nyugalmadat érezni, sokszor örömében rugdos. Pontosan úgy viselkedik mint születés után. Amikor nagyon jó vagy nagyon rossz neki, ő mindkét esetben rugdos és hadonászik...
Ezt csak ő tudja! Mi pedig találgatunk.
Simogatásra és amikor hallja a hangomat 80%-ban abbahagyja a mozgolódást. Lehet megnyugszik, de az is lehet csak figyel...
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!