4 hetesen mit tehetek azért, hogy a legjobban fejlődjön a babám, és végig tudjam vinni a terhességem?
Terhesvitamin, egészséges étkezés, mértékletes és rendszeres testmozgás, és sok-sok nyugi! Ne stresszelj, ne parázz, ne pánikolj feleslegesen, inkább élvezd a terhességet.
Gratulálok a babához!
35h km
Én már nem tudok újat írni neked!
De szeretnék GRATULÁLNI! Vigyázz magadra, nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok!
Olyan jó ilyet olvasni, hogy sikerült ennyi idő után, meghozta a gyümölcsét a kitartás!
Üdv 15+2 hetes km
Femibion vitamint mondják most a legjobbnak, legalább az első 3 hónapban szedd ezt (én utána Gravidára váltottam), sok-sok víz, sok gyümölcs, zöldség és jó levegő. Ha fáradt vagy, pihenj egy kicsit.
Kerülni érdemes persze a cigit, kávét, szénsavasat, fűszereset, csípőset, zsírosat, nyers tojást (sajna a tiramisut mellőzni kell). Meg macskát se engedj a közeledbe, mert betegségeket terjeszt.
gartulálunk!
22hetes
ne emelgess nehéz dolgokat. igen a sok folyadék fontos, ahogy már írták.
élvezd ki a terhesség minden áldott percét, mert ez egy csoda :)
ne parázz azzal csak ártasz.
gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!