Elso terhessegem 32dik heteben ellenanyagot kezdett termelni a szervezetem, de nem kellett vele semmit csinalni. Most masodiknal mi a teendo?
Figyelt kérdés
mert ha jol tudom ilyenkor adnak valami injekciot nem?most vagyok 7hetes.csak azt nem tudom ezt a terhesseg elejen vagy majd szulesnel adjak?vagy nem kell semmit csinalni?2011. nov. 6. 17:01
1/3 anonim válasza:
Az első terhességed után nem kaptál semmilyen injekciót???
Nekem az első babám elment 8hetesen, adtak egyből injekciót miután elvették. Most ismét terhes vagyok, de nem kaptam semmit mert már adtak.
2/3 anonim válasza:
Szia!
A vércsoport miatt termel ellenanyagot? Mert nekem is termelt, de nem volt vércsoportbeli eltérés, valami (máig tisztázatlan) másik dolog miatt csinálta. Megszültem a kislányomat, tőle is vettek vért, neki nem mutatott ki semmit szerencsére. Nem kaptam injekciót.
Most ismét terhes vagyok, elmondtam a nőgyógyásznak, aki elküldött a 9. héten szűrésre. Szerencsére most nem mutatott ki semmit, negatív lett.
Szerintem mindenképpen tájékoztasd a nőgyógyászt, ő tudni fogja, mi a teendő!
Sok boldogságot!
3/3 anonim válasza:
Szerintem nálad sűrűbben kell majd vérvizsgálatot csinálni,ellenanyag-szűrést emiatt a dolog miatt.Mindenképpen hívd fel a figyelmet a védőnőnél és az orvosodnál is erre.Nálam is így volt.Legalább 2-vel többször vesznek vért az átlagostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!