Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üvegszál por belélegzése...

Üvegszál por belélegzése terhesen? (2 . Trimszeterbe)

Figyelt kérdés
Párom új zuhany kabint vett de a règit nem tudtak kiszedni csak szerszammal ami àltal üvegszál por szabadult fel igaz nem álltam ott fölöttük de benéztem a fürdőszobaba egy pillantra nagyon büdös volt meg a szobaba is éreztem . Ez àrthatott a magzatomnak???

#terhesség #üvegszálpor
2023. júl. 30. 15:28
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
85%

Igen, ez túl sok volt.

Csak fél pillanatra lett volna szabad benézned, nem pedig egy egészre. A büdös meg vegképp rossz jel. Sajnos enek következményekènt a magzatodnak is annyi esze lesz, mint neked.

2023. júl. 30. 15:39
 2/59 anonim ***** válasza:
84%

Gyere le jó Isten..

A magzatodnak az árt, hogy ilyen tudatlan anyja van, az viszont tényleg hosszú távon ártalmas rá..

2023. júl. 30. 15:44
 3/59 A kérdező kommentje:
Köszi a cinikus kommentelésedet. Nekem sajnos nem vicces ez az egesz.
2023. júl. 30. 15:45
 4/59 A kérdező kommentje:
Bàr mondjuk lehet nem ebben a kategoriaban kellene a kerdest feltenni az igaz 😵‍💫nem hiszem hogy ti értetek ehhez. azt sem tudjátok milyen kémiai anyagokat tartalmaz az üvegszál…
2023. júl. 30. 15:50
 5/59 anonim ***** válasza:
96%

Mar volt itt egy csomó kérdés ilyen témában.mindet te írod ki?

A grillezett csibemellet is te érted?vagy a döglött disznó szagát is te szagolgattad?a szomszéd gyomirtoja?

Mar annyira unalmas komolyan.

2023. júl. 30. 15:53
 6/59 anonim ***** válasza:
96%

Jaj hát te olyan okos vagy és tudod,hogy ártalmas anyagok vannak az uvegszalban akkor nincs baj...itt mindenki hülye ezek szerint

Ne legyél agyhalott...

2023. júl. 30. 15:54
 7/59 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennyitől nem lesz probléma,de ez csak az én véleményem. De őszintén érdekel kérdező mire gondolsz milyen probléma lehetne ebből? Tényleg kíváncsi vagyok.

Kémiás suliba tanultam estin,amikor terhes lettem,de még nem tudtam. Akkor éppen az ecetsavval dolgoztunk, aminél erős reakcióm volt, konkrétan nem bírtam folytatni a laborfeladatom maszkba sem,fulladtam orrom szemem minden is folyt. Minden légvétel égetett. Aznap végig égett a tüdőm,fulladtam,mellette ráömlött a kezemre,átmarta a kesztyűm. Tudom az elején volt még,de lekopogom szerencsére nem történt baj. Egészséges kislány.

2023. júl. 30. 15:56
 8/59 A kérdező kommentje:
Igen ilyenmire gondolok hogy a belelgzese be kerülhet a véráramba majd a magzathoz
2023. júl. 30. 16:04
 9/59 A kérdező kommentje:
Vàrom a tovàbbi vàlaszokat olyan emberektöl akiknek erre van valamennyi rá látása . Köszönöm :)
2023. júl. 30. 16:15
 10/59 anonim ***** válasza:
94%
😅🤣😂
2023. júl. 30. 16:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!