Üvegszál por belélegzése terhesen? (2 . Trimszeterbe)
Igen, ez túl sok volt.
Csak fél pillanatra lett volna szabad benézned, nem pedig egy egészre. A büdös meg vegképp rossz jel. Sajnos enek következményekènt a magzatodnak is annyi esze lesz, mint neked.
Gyere le jó Isten..
A magzatodnak az árt, hogy ilyen tudatlan anyja van, az viszont tényleg hosszú távon ártalmas rá..
Mar volt itt egy csomó kérdés ilyen témában.mindet te írod ki?
A grillezett csibemellet is te érted?vagy a döglött disznó szagát is te szagolgattad?a szomszéd gyomirtoja?
Mar annyira unalmas komolyan.
Jaj hát te olyan okos vagy és tudod,hogy ártalmas anyagok vannak az uvegszalban akkor nincs baj...itt mindenki hülye ezek szerint
Ne legyél agyhalott...
Szerintem ennyitől nem lesz probléma,de ez csak az én véleményem. De őszintén érdekel kérdező mire gondolsz milyen probléma lehetne ebből? Tényleg kíváncsi vagyok.
Kémiás suliba tanultam estin,amikor terhes lettem,de még nem tudtam. Akkor éppen az ecetsavval dolgoztunk, aminél erős reakcióm volt, konkrétan nem bírtam folytatni a laborfeladatom maszkba sem,fulladtam orrom szemem minden is folyt. Minden légvétel égetett. Aznap végig égett a tüdőm,fulladtam,mellette ráömlött a kezemre,átmarta a kesztyűm. Tudom az elején volt még,de lekopogom szerencsére nem történt baj. Egészséges kislány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!