Üvegszál por belélegzése terhesen? (2 . Trimszeterbe)
Figyelt kérdés
Párom új zuhany kabint vett de a règit nem tudtak kiszedni csak szerszammal ami àltal üvegszál por szabadult fel igaz nem álltam ott fölöttük de benéztem a fürdőszobaba egy pillantra nagyon büdös volt meg a szobaba is éreztem . Ez àrthatott a magzatomnak???#terhesség #üvegszálpor
2023. júl. 30. 15:28
51/59 anonim válasza:
Légmentesen zárj le egy szobát és bújj bele a kényszerzubbonyba. Így bisztos semmi baj nem lesz
52/59 anonim válasza:
Ne haragudj de szted hány terhes nő van nagyvárosok belvárosában?
Olyan dolgokat sziv be az ember hogy sokan azt vallják hogy aki nagyvárosban lakik a legrosszabb részen annak mínusz 5-10 év….
53/59 anonim válasza:
55/59 anonim válasza:
#51. Kész fogalomzavar van a fejedben, ha a "természetes" és az "ehető" szerinted ugyanaz.
56/59 anonim válasza:
Újabb példa arra, hogy a szaporodáshoz nem kell ész, valamint arra, hogy némelyeknek terhesen le áll az agyműködése teljesen.Csodálkozom,hogy még nem kezdtél el gügyögni. De ami késik, nem múlik.......
57/59 anonim válasza:
Ne zavarjon, kérdező, hogy egyrészt a gyomrod is tele van sósavval, meg amúgy az élelmiszeriparban is használják. Remélem, ezentúl jobban figyeled, mit kapsz le a polcról, nehogy véletlenül benne olyat egyél, amihez felhasználták…
58/59 anonim válasza:
#54! Na, mi volt a kérdése. Sajnos törölték ☹️
59/59 anonim válasza:
58 ugyanezt a kérdést tette fel újra 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!