Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üvegszál por belélegzése...

Üvegszál por belélegzése terhesen? (2 . Trimszeterbe)

Figyelt kérdés
Párom új zuhany kabint vett de a règit nem tudtak kiszedni csak szerszammal ami àltal üvegszál por szabadult fel igaz nem álltam ott fölöttük de benéztem a fürdőszobaba egy pillantra nagyon büdös volt meg a szobaba is éreztem . Ez àrthatott a magzatomnak???

#terhesség #üvegszálpor
2023. júl. 30. 15:28
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Na akkor idd meg a sósavat és idd meg az ecetet.. kiderül melyiktől dobnád fel a bakancsot! Gondolkodj el hogy akkor a kettő közül melyik a természetes!
2023. júl. 30. 21:54
 42/59 anonim ***** válasza:
93%
🤣 De értsd már meg, hogy mindkettő természetes! 🤣🤣🤣 Pont erre próbáltam rávilágítani, te... 🤣🤣🤣🤣🤣 Attól, hogy valami természetes, még nem jó vagy jobb a mesterségesnél. De ennek a felfogásához láthatóan páros számú iq érték volna szükséges...
2023. júl. 30. 21:58
 43/59 A kérdező kommentje:
Szar példat hoztál fel ! Mert oke hogy mindkettő természtes de az egyiktől meg lehet dögleni a másiktól nem! De most mar le is húzhatnád magad de látom ennél nagyobb durranás nincs a mai napodba ,ahogy elnézem egyikbe sincs. Szar lehet neked.
2023. júl. 30. 22:06
 44/59 anonim ***** válasza:
93%
Nem "szar" példa, csak nem vagy képes megérteni, amit mondok...
2023. júl. 30. 22:18
 45/59 A kérdező kommentje:
Én nagyon jól értem és akkor is szar példát hoztal fel unalmadban..
2023. júl. 30. 22:29
 46/59 anonim ***** válasza:
94%

Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Szerintem úgy belélegezted az üvegszál port, hogy már a fejedben van...🤣

2023. júl. 30. 22:37
 47/59 anonim ***** válasza:
93%

Bocs, kérdező, de az ecetivásba is meg lehet halni. Az, amit veszel 10-25%-os ecet, már egy higított valami... és az is tud csípni, ha sokáig a kezeden hagyod. Hát még ha a nyálkahártyán megy le.

[link]

[link]

Meg a láva is természetes, mégis belehalsz. A vírus is egy tök természetes dolog, abba is belehalsz. A cián is természetes, abba is belehalhatsz. A nyílméregbékára sem mondhatod, hogy valami nagyon természetellenes dolgot termel, mégis elég kevés elég belőle, hogy belehalj.

Félreértés ne essék, én is a lágyabb, környezet- és mindenkímélőbb dolgok mellett vagyok, ezért is gőztisztítózok vegyszerezés helyett minden olyan helyen, ahol nincs fokozottabb fertőzésveszély (pl. vécé), de ne beszélj már olyan marhaságokat, hogy a természetes anyagok nem halálosak, a mesterségesek meg igen.

2023. júl. 30. 22:39
 48/59 anonim ***** válasza:
94%
#48! A gyilkos galócát kihagytad! Tök természetes, mégse ehető terhesen. Sőt, nem terhesen se😁
2023. júl. 30. 22:41
 49/59 anonim ***** válasza:
91%
49-es, minden nézőpont kérdése. Egyszer mindent meg lehet enni, de lehet, másodszor már nem tudja megpróbálni...
2023. júl. 30. 22:43
 50/59 A kérdező kommentje:
Az ecetre én nem ugy értettem hogy idd meg az üveget! Hanem pl használjuk egyes ételekben főzés közben egy két kanállal vagy uborka saláta stb még sem lesz semmi baja az embernek ! De a hülye példaként felhozott sósavat mar nem teheted bele az ételekbe! Na szép estét mindenkinek sziasztok további jo elmélkedést!
2023. júl. 30. 23:06
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!