Üvegszál por belélegzése terhesen? (2 . Trimszeterbe)
Figyelt kérdés
Párom új zuhany kabint vett de a règit nem tudtak kiszedni csak szerszammal ami àltal üvegszál por szabadult fel igaz nem álltam ott fölöttük de benéztem a fürdőszobaba egy pillantra nagyon büdös volt meg a szobaba is éreztem . Ez àrthatott a magzatomnak???#terhesség #üvegszálpor
2023. júl. 30. 15:28
31/59 A kérdező kommentje:
32 es köszönöm a válaszod! :)
2023. júl. 30. 21:11
32/59 A kérdező kommentje:
Egyébként meg igen a férjem nagyon sokat segit a házi munkába van hogy főz is :) sőt magátol áll neki , olyankor mondja pihenjek ! Miért a tietek nem segit?? De szerintem nem ,mert akkor nem irkàlnàtok ezt! Így jártatok🤷🏽♀️
2023. júl. 30. 21:18
33/59 anonim válasza:
"rendezze le a peckedet jobban" 🤣🤣🤣 Melyik faluban mondjátok ilyen jó parasztosan, kedves kérdező?🤣
34/59 anonim válasza:
Az ecetet sem kéne belélegezni...
35/59 A kérdező kommentje:
Az ecet teljesen természetes anyag
2023. júl. 30. 21:27
37/59 A kérdező kommentje:
Hat te teljesen pihent agyú vagy
2023. júl. 30. 21:34
38/59 anonim válasza:
36 ezt nem egy bizonyos faluban mondják,hanem bizonyos népcsoportok használják így 🤣🤣🤣
39/59 anonim válasza:
Én legalább terhesen is takarítottam normálisan és nem ment el az eszem .🤣🤣
29
40/59 anonim válasza:
40. Nem, drága kérdező, csak arra próbálok rávilágítani, hogy butaságokat beszélsz, az érveid nem érvek.
"Az ecet teljesen természetes anyag." És???
Amint írtam, a macskahúgy is az - mégsem takarítunk vele.
Sőt. Kapaszkodj meg, de a sósav is teljesen természetes anyag, még a gyomorsavadban is van.
Vagy mi mellett gondoltál érvelni ezzel az "Az ecet teljesen természetes anyag" dologgal?
Most már igazán felkeltetted az érdeklődésem! 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!