Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üvegszál por belélegzése...

Üvegszál por belélegzése terhesen? (2 . Trimszeterbe)

Figyelt kérdés
Párom új zuhany kabint vett de a règit nem tudtak kiszedni csak szerszammal ami àltal üvegszál por szabadult fel igaz nem álltam ott fölöttük de benéztem a fürdőszobaba egy pillantra nagyon büdös volt meg a szobaba is éreztem . Ez àrthatott a magzatomnak???

#terhesség #üvegszálpor
2023. júl. 30. 15:28
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
94%
Igazad van, tényleg nem itt kéne feltenned. Inkább az elmegyógyintézetben. Kopogj be a nővér szobába, hátha tudnak segíteni.
2023. júl. 30. 17:51
 12/59 anonim ***** válasza:
100%
7hónapos terhes koromig dolgoztam kémiai laborban heti 5 napot, napi 8 órát. Hidd el, több dolgot szippantottam be, mint te egy pillanat alatt. A gyerek köszöni, jól van. Nem lett semmilyen maradandó károsodása miatta.
2023. júl. 30. 18:23
 13/59 anonim ***** válasza:
100%
Belégzéssel hogy kerülne be a véráramba? Millió egy dolog van a testedben, ami megszűri a levegőt, mire a tüdődig ér.
2023. júl. 30. 18:25
 14/59 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként valószínűleg nem.is maradt a por fürdőszobán belül, hanem az egész lakásban elterjedt, csak nem látható mennyiségben.
2023. júl. 30. 18:26
 15/59 anonim ***** válasza:
93%

Tudom, itt mindenki szembemegy az autópályán. Szerencse, hogy te okos vagy😁

2023. júl. 30. 18:28
 16/59 A kérdező kommentje:
Hat ez a baj hogy szer terjedt ... De a kis kutyámmal vegul elmentunk otthonrol.. aztan a párom kitakarított es kiszelloztetett. Most értünk haza mar nem erezni de hat akkor elotte azert sikerult belélegezni sajnos
2023. júl. 30. 18:46
 17/59 A kérdező kommentje:
14 es ..orvosi oldalakon irjak hogy pl ne lelegezzuk be a takarito szereket se hypo domestos stb mert be kerul a vàráramba es fejlodesi rendellenesseget okoz stb oda van leirva..de semmilyen karos anyagot ne lelegezzunk be.
2023. júl. 30. 18:53
 18/59 anonim ***** válasza:
94%

"nem hiszem hogy ti értetek ehhez. azt sem tudjátok milyen kémiai anyagokat tartalmaz az üvegszál…"

Kedves kérdező, szerintem pattanj le a magas lóról és próbáld meg nem lehülyézni a nálad értelmesebb embereket. Egy normális mondatot sem tudtál leírni, sem ragozni nem tudsz, sem pedig igekötőket használni. Ellenben nagyon antipatikusnak tűnsz attól, hogy lekezelsz másokat. Csomóan próbáltak segíteni és jelezni, hogy nem lesz semmi bajod ennyitől. Ha nagyon aggódsz, hívd fel az orvosod/ügyeletet és kérd ki a véleményüket - legalább ettől biztosan megnyugszol.

2023. júl. 30. 19:17
 19/59 anonim ***** válasza:
93%
Ha olyan mennyiségben lélegeznéd be, hogy bekerüljön a véráramba, addigra már szét is marná a légcsövedet.
2023. júl. 30. 19:20
 20/59 anonim ***** válasza:
78%
Biológia órára jártál??? 🙈🤣🙈🤣🙈🤣🙈
2023. júl. 30. 19:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!