Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üvegszál por belélegzése...

Üvegszál por belélegzése terhesen? (2 . Trimszeterbe)

Figyelt kérdés
Párom új zuhany kabint vett de a règit nem tudtak kiszedni csak szerszammal ami àltal üvegszál por szabadult fel igaz nem álltam ott fölöttük de benéztem a fürdőszobaba egy pillantra nagyon büdös volt meg a szobaba is éreztem . Ez àrthatott a magzatomnak???

#terhesség #üvegszálpor
2023. júl. 30. 15:28
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
88%
Megnéztem, nekem a Domestosomra is rá van írva, hogy ne lélegezzem be. Nem kikötés, hogy csak terhesen ne. Döntöttem, soha többet nem takarítok. Franc se fog kockáztatni🤣
2023. júl. 30. 19:26
 22/59 A kérdező kommentje:
Most terhesen ecettel takaritok es szagtalan tisztito szerekkel!
2023. júl. 30. 19:35
 23/59 anonim ***** válasza:
77%

Mert ami szagtalan, az biztosan nem káros?! 🤣

Az ecettel takarítást külön imádom amúgy. A hatása az esetek 95%-ában ugyanaz, mint a tiszta vízé, de cserébe undorító ecetszag lesz.

Nemtom, én ha takarítok, akkor eredmémyes munkát várok megfelelően megtisztított/fertőtlenített felületekkel. Nem csak mímelni akarom a takarítást...

2023. júl. 30. 19:41
 24/59 A kérdező kommentje:
Olvass utana az ecet hatéknysaganak … 😑 teljesen megfelelo fertotlenitesre es jo gomba ölő sőt jo a penesz ellen is! Nekem most terhesen tökéletes ! Vizzel felhiggitom az ecetet es beletöltöm egy szorófejes flakonba🙋🏻‍♀️
2023. júl. 30. 19:52
 25/59 anonim ***** válasza:
41%

Jaj, jaj, jó, majd utánaolvasok. Te hol olvastad, BlikkRúzson? 😅

Penész ellen - bruhaha...

"Vizzel felhiggitom az ecetet" 🤣😂🤣

2023. júl. 30. 20:12
 26/59 anonim ***** válasza:
61%

"Nekem most terhesen tökéletes"

Na ez a kedvencem!komoly max 1 hete tudod hogy terhes vagy🤣

Huuu de messze még a vége!🤣

2023. júl. 30. 20:13
 27/59 anonim ***** válasza:
67%

25 nem látod milyen okos a holgyemeny?

Gondolom azt azért hagyja,hogy a kutya a seggem nyalogatasa után a száját kezdje el nyalogatni mert az milyen cukiii 🤣🤣

De takarítani nem takarít tisztítószerekkel 🤣🤣

2023. júl. 30. 20:17
 28/59 anonim ***** válasza:
67%
*segge...elírtam 🤣
2023. júl. 30. 20:17
 29/59 anonim ***** válasza:
69%

29

Már a férje takarít mert hát mi lesz ha.....🤣🤣🤣

Lehet ő csinálja jól!🤣

2023. júl. 30. 20:20
 30/59 anonim ***** válasza:
83%

Üvegszàl belèlegzès neked àrthat, de a gyereknek nem. Nàlad sem azonnal okoz problèmàt, ès pàr lèlegzetnyi valószìnűleg nem okoz gondot.

Vegyszerek mindenkinek àrtanak. Attòl, hogy szaglik, meg roncsolja a tüdőt mèg nem lesz tisztàbb a lakàs. Ha èrdekel az egèszsègetek, akkor valami környezetkìmèlőbbet hasznàljatok.

2023. júl. 30. 20:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!