Akinek festve van a haja, terhesen is festette tovabb?
Figyelt kérdés
Nekem festve van a hajam es epp a fodraszommal egyeztettem telefonon idopontot frissitesre, amit hallott a baratnom es megjegyezte, h terhesen nem igazan szabad festetni… az orvosomat kulon ezert nem hivnam fel, majd h amugyis megyek megkerdem, ugyis a fodrasz idopont elott lesz, de addigis kivancsi vagyok a velemenyetekre ezzel kapcsolatban2022. aug. 19. 19:59
41/41 anonim 

válasza:

Én eddig egyszer festettem kb 17-18 hetesen magamnak mert esküvőre mentem, sajnos nem figyeltem oda és ammónia tartalmú festéket vettem, ráadásul a fürdőszobán olyan kicsi az ablak, hogy a szellőztetés sem igazán működött. Aztán rá két hettel a mi esküvőnk volt és fodrásznál ültem órákat a hajlakkos levegőben és a göndör fürtök megőrzésére kb. egy flakon hajlakkot rámfújt amiből az arcomra is jutott par réteg. A caaj 3 terhesseget végig dolgozta ott abban a kis lyukban ahol maszekol és mindhárom fia egészséges. Pár alkalomtol nem kell annyira rettegni. Szülésre majd befestetem újra de arra figyelek hogy ne legyen benne ammónia
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!