Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » MRI terhesen a 2. Trimeszterben?

MRI terhesen a 2. Trimeszterben?

Figyelt kérdés
6x7cm vegyes echoszerkezetet találtak a méhem mellett jobbra.14 hetes kismama vagyok

tegnapelőtt 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kontrasztanyag ha nem szükséges hozzá akkor lehet, nem árt a magzatnak a vizsgálat.
tegnapelőtt 20:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen így lesz,egy helyen vállalnak csak..

Mennyire ismered ezeket a képleteket?A vegyes echoszerkezet mire hajaz?

tegnapelőtt 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ismerem, nekem teljesen más ok miatt kellett. Fura hogy csak egy helyen vállalják. Ez nem röntgen, hanem mágnesen alapul, nem ártalmas.
tegnapelőtt 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoktak direkt magzaton is csinálni mri-t. Nagyon szépen látszanak rajta, és nem árt nekik. Az ultrahang kellemetlenebb érzés egy babának.
tegnap 05:11
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen,mindenhol a terhesség volt a kifogás.Eddig 8 helyet hivtam. Mind magàn természetesen.A helyi kórházba olyan hosszu a várólista h megszülök addigra.

Köszönöm a vàlaszokat

tegnap 07:46
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Nekem kontrasztanyag nélküli CT lett volna, de én inkább lemondtam. Nem volt túlzottan fontos, enyhe migrén miatt vizsgáltak volna, mielőtt felírja a neurológus a gyógyszert, mert az érszűkületet és hasonlót okozhat. De mivel olyan gyógyszert most úgysem szedhetek, inkább hagytam a vizsgálatot. Azt mondják, nem veszélyes és neked fontos is, szerintem menj el.
tegnap 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem CT, hanem MR.
tegnap 09:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Mindenképp kell mert nem tudni mi az.Ha később gond lenne (baba nem tud fejlődni vagy rosszabb akkor soha nem bocsájtanám meg magamnak)

Biztos van kockázat ,mert az mindig van de ez h gyomorideggel vagyok 1 hete ez most a legrosszabb.

tegnap 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!