Felfázás terhesen?
Figyelt kérdés
Első trimeszterben vagyunk, nagyon aggodok, ugy néz ki valószínű felfáztam, vagyis olyan tüneteim vannak, szúró érzés mosdó után, sűrű vizelési inger stb stb. Most hetvege is van, nem tudok el jutni gyógyszertárban, nagyon vidéken élünk ahol nincs csak hétköznap gyógyszertár, plusz orvos sincs max kórház, de azert nem szívesen rohanok rögtön korhazba foleg hogy ő is csak felirni tud valamit amit úgyszintén nem tudnék hol kivaltani:( lehet baj belőle ha legkésőbb hétfőn intézek rá gyógyszert? El mehet a pici ettől? :(tegnap 17:52
1/4 anonim válasza:
Bármi lehet, otthon annyit tehetsz, hogy nagyon sok folyadékot iszol. Tea és víz. Hétfőn meg megnézeted magad.
Lándzsás útifű mehet, alkoholmentes. De ha nincs gyógyszertár, hiába a tanács.
A sok folyadékkal amúgy máris sokat teszel, azért egy felfázás még nem olyan nagy tragédia terhesség szempontjából. Kb csak a láz az amit azonnal kell kezelni otthon...de 2 napot a betegségekkel ki lehet húzni a dokiig.
Jobbulást, hétfőn meg lásson orvos.
2/4 A kérdező kommentje:
Hétfőn mindenképp megyek🥹🙏🙏nagyon köszönöm.
tegnap 19:15
3/4 anonim válasza:
Hát, azért a felszálló fertőzések miatt szerintem annyira nem mindegy… de igyál sokat és ha holnapig nem múlik vagy legalább nem enyhül, én azért bemennék feliratni valamit. Jobbulást!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok bemenet, itt a "nagy" akit nem tudom kire bízni csak hetfon leghamarabb:(
ma 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!