Akinek festve van a haja, terhesen is festette tovabb?

Lehet hajat festeni terhesen, de én kihagytam inkább, mert a hajfestékből tényleg jut néhány cucc a szervezetedbe.
(Ellentétben a körömfestéssel, mert a köröm elhalt szaruréteg, azon keresztül nem szívódik fel semmi)

Nem. Én csak szülés után festettem. Így voltam nyugodt.
Nem kockáztatnám a babám egészségét hiúsági okokból sem.

Nyugodtan lehet hajat festeni, csak arra kell ügyelni, hogy ne ülj órákat a festékgőzben. De ezt egy szellőztetés is megoldja. Nem írtad, milyen jellegű festés, de ugye a ma divatos festési módok egy része még a fejbőrt sem éri, és nem szükséges sűrűn alkalmazni (ombre, balayage).
Én 20 évesen megőszültem durván az addig sötétbarna hajammal. Azóta évente 3-4 alkalommal melíroztatom szőkével. Nem volt ez másként a terhesség alatt sem. Jelentem, semmi gondot nem okozott.
Dráága 1.!
A haj pont ugyanolyan mint a köröm. A körömlakk is párologtat vegyi anyagokat, sőt akár hozzá is ér a bőrödhöz a körömágynál, szóval...

9
Szar lehet neked, ha te hajfestés nélkül bányarém vagy 😂

11: hehe, ez nagyon jó és milyen igaz! 😂 😂 😂
Régen rossz, ha valakit csak a festés tesz szalonképessé! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!