Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek festve van a haja,...

Akinek festve van a haja, terhesen is festette tovabb?

Figyelt kérdés
Nekem festve van a hajam es epp a fodraszommal egyeztettem telefonon idopontot frissitesre, amit hallott a baratnom es megjegyezte, h terhesen nem igazan szabad festetni… az orvosomat kulon ezert nem hivnam fel, majd h amugyis megyek megkerdem, ugyis a fodrasz idopont elott lesz, de addigis kivancsi vagyok a velemenyetekre ezzel kapcsolatban
2022. aug. 19. 19:59
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
35%

Lehet hajat festeni terhesen, de én kihagytam inkább, mert a hajfestékből tényleg jut néhány cucc a szervezetedbe.

(Ellentétben a körömfestéssel, mert a köröm elhalt szaruréteg, azon keresztül nem szívódik fel semmi)

2022. aug. 19. 20:03
 2/41 anonim ***** válasza:
24%
🤦‍♀️
2022. aug. 19. 20:10
 3/41 anonim ***** válasza:
31%

Nem. Én csak szülés után festettem. Így voltam nyugodt.

Nem kockáztatnám a babám egészségét hiúsági okokból sem.

2022. aug. 19. 20:13
 4/41 anonim ***** válasza:
21%
Én nem, de csak mert szagundorom volt .
2022. aug. 19. 20:17
 5/41 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy jézusom, ezzel senki nem kockáztatja a babája egészségét..
2022. aug. 19. 20:17
 6/41 anonim ***** válasza:
67%

Nyugodtan lehet hajat festeni, csak arra kell ügyelni, hogy ne ülj órákat a festékgőzben. De ezt egy szellőztetés is megoldja. Nem írtad, milyen jellegű festés, de ugye a ma divatos festési módok egy része még a fejbőrt sem éri, és nem szükséges sűrűn alkalmazni (ombre, balayage).

Én 20 évesen megőszültem durván az addig sötétbarna hajammal. Azóta évente 3-4 alkalommal melíroztatom szőkével. Nem volt ez másként a terhesség alatt sem. Jelentem, semmi gondot nem okozott.

Dráága 1.!

A haj pont ugyanolyan mint a köröm. A körömlakk is párologtat vegyi anyagokat, sőt akár hozzá is ér a bőrödhöz a körömágynál, szóval...

2022. aug. 19. 20:24
 7/41 anonim ***** válasza:
42%
Igen festettem, ammóniamentes hajfestékkel, és valamivel ritkábban, mint előtte. 4-5 hetente szoktam, terhesen meg inkább 6-7 hetente.
2022. aug. 19. 20:42
 8/41 anonim ***** válasza:
59%
Én rákérdeztem a dokimnál tavaly, amikor terhes voltam, és azt mondta, hogy lehet hajat festetni. Voltam vagy 3x-4x fodrásznál a terhességem alatt, balayage technikával dolgozott, makkegészséges babám született.
2022. aug. 19. 21:13
 9/41 anonim ***** válasza:
41%

9

Szar lehet neked, ha te hajfestés nélkül bányarém vagy 😂

2022. aug. 19. 21:38
 10/41 anonim ***** válasza:
44%

11: hehe, ez nagyon jó és milyen igaz! 😂 😂 😂

Régen rossz, ha valakit csak a festés tesz szalonképessé! :)

2022. aug. 19. 21:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!