Akinek festve van a haja, terhesen is festette tovabb?
Figyelt kérdés
Nekem festve van a hajam es epp a fodraszommal egyeztettem telefonon idopontot frissitesre, amit hallott a baratnom es megjegyezte, h terhesen nem igazan szabad festetni… az orvosomat kulon ezert nem hivnam fel, majd h amugyis megyek megkerdem, ugyis a fodrasz idopont elott lesz, de addigis kivancsi vagyok a velemenyetekre ezzel kapcsolatban2022. aug. 19. 19:59
11/41 anonim 

válasza:

8-as vagyok. Van életem, ezért nem fáj meg semmi, de aki lepontozott, az elmondhatná, hogy miért tette… de persze bíráljátok felül az orvost és töltsetek 9 hónapot egy hermetikusan lezárt barlangban.
12/41 anonim 

válasza:

11.
Szar lehet neked, ha annyira tudatlan vagy, hogy egy hajfestéstől rettegsz.
13/41 anonim 

válasza:

14
Honnan veszed, hogy rettegek a hajfestéstől? Hallucinálsz? Mert én nem írtam, hogy félek terhesség alatt festeni a hajam :)
14/41 anonim 

válasza:

14: nem írta, hogy rettegne tőle.
Szar lehet annak, aki már hallucinál a sok hajfestéktől! 😂
15/41 anonim 

válasza:

Ja igen, elfelejtettem, hogy ez a gyakori, itt csak olyanok válaszolnak, pontoznak többségében, akik ovulációs tesztet használnak, és csak akkor bújnak össze a párjukkal, ha épp itt az ideje, majd 2 nap múlva már lövik is a terhességi teszteket, ami, ha pozitív, rögtön elmennek táppénzre, fodrász, körmös, pillás, torna nyilván már ördögtől való, vagy aki ilyen helyre jár, az ezek nélkül csak bányarém lehet. Szupi, sok boldogságot és jobbulást! :)
16/41 anonim 

válasza:

17. Biztos nem járnak most ovu környékén, azért mennek a lepontozás okozta kielégülésre. 😉
17/41 anonim 

válasza:

Minden festett hajú terhes nő 20cmes lenovessel megy szulni, hogyne.
Ez alap igényesség, ga már terhesség alatt elkezded ezt, utána majd a gyerekre fogod miért nem vagy igényes.
18/41 anonim 

válasza:

Arra férne rá a legjobban egy kielégülés, akit zavar, hogy lepontoznak. Mert az azért már elég durván instabil idegileg :(
19/41 anonim 

válasza:

Mondjuk érdekes amúgy megnézni azt is, hogy ezek a lepontozó csodanők amúgy hány százalékban szoktak hasznos válaszokat adni...😅
20/41 anonim 

válasza:

Engem zavarni ugyan nem zavar, csak egyszerűen nem értem :) elmondta az orvos, hogy nem ártok vele a babának. Na mindegy, valahogy azért túlélem ám :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!