Vivi004 kérdése:
Kb 10 ,12 db 0,5 frontint szedett be az egyik ismerősöm úgy, hogy 12 hetes terhes Orvoshoz nem ment lehet baja a babának... ?? Nagyon ki volt lelkileg el akarta dobni az életét... több embert el veszített egyszerre el akart menni a,világról
Figyelt kérdés
Frontin terhesentegnap 06:07
1/5 anonim 

válasza:

Nem lesz baja a gyerekednek csak ne legyen rendszeres
2/5 anonim 

válasza:

Ezt sajnos előre nem lehet tudni, de inkább akkor van baj, ha ezt többször is megteszi. Az már viszont probléma, ha lelkileg ilyen állapotban van.
3/5 anonim 

válasza:

Nem kell más nevében kiírni, mindenki tudja, hogy rólad van szó. Nem valószínű, hogy baja lesz, gondolom, még nagyon az elején vagy. Olyankor a mindent vagy semmit elv érvényesül. De ilyen probléma kezeléssel nem kellett volna gyereket vállalni. Egyrészt nem a nyugtató a megoldás, másrészt miért volt otthon? Terhesen nem szedhető.
4/5 anonim válasza:
Soha többet ne használj ilyen mennyiséget. Kérj szakembertől segítséget .
5/5 anonim 

válasza:

Hát szerintem simán lehet baja, a 12 hetes magzat már nem olyan kicsi, hogy feltétlenül a mindent, vagy semmit elv érvényesüljön. Kva nagy felelőtlenség volt ez! Már bocs. Mert nekem aztán nem stílusom belerugni a földön fekvő emberbe, de amikor valaki egy ártatlan gyereknek/magzatnak árt, na az nagyon felbsz. Én is voltam többször a padlón terhesen, sőt, terhesség előtt komoly pszichiátriai gondjaim voltak, nem is merném kijelenteni, hogy teljesen elmúltak, mert ez nem olyan. De egész terhességem alatt se egy szem gyógyszer (olyan persze, ami árthat a babának), sem egy korty alkohol nem csúszott le, hogy hátha kicsit jobban lennék tőle..a fiam azóta 16,5 hónapos nagyfiu, voltak/vannak kilengeseim, amikor megint elbizonytalanodok saját magamban, de b*szki, ennyire nem lehet onzonek lenni, hogy a saját gyereked bantod a problémáid miatt. A fiam az életem értelme, a legcsodálatosabb dolog, ami valaha történhetett velem. Tükörbe se tudnék nézni, ha frontinnal tömtem volna, amíg a pocakomban volt. Most már érte is felelős vagy, nem csak saját magadert, sőt, leginkább érte! Ez adjon erőt minden egyes nap, és igenis menj el egy orvoshoz, vallald fel a hülyeségedet, és tőle kérdezd meg felelos anyaként, hogy mik a kilátások, mert itt senki nem tudja megmondani. Ha kilátástalannak is tűnik a helyzeted, egy embernek legalább mindenképpen lennie kell, akire tamaszkodhatsz, tedd ezt! A nyers fejmosas ellenére nem kívánok neked rosszat, sőt, azt kívánom, hogy tudj innen felállni, és jól legyél te és a gyereked is, de ezért tenned kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!