Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek festve van a haja,...

Akinek festve van a haja, terhesen is festette tovabb?

Figyelt kérdés
Nekem festve van a hajam es epp a fodraszommal egyeztettem telefonon idopontot frissitesre, amit hallott a baratnom es megjegyezte, h terhesen nem igazan szabad festetni… az orvosomat kulon ezert nem hivnam fel, majd h amugyis megyek megkerdem, ugyis a fodrasz idopont elott lesz, de addigis kivancsi vagyok a velemenyetekre ezzel kapcsolatban
2022. aug. 19. 19:59
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
25%
22. De hát ők okosabbak, mint a zorvos, nem érted? 😅
2022. aug. 19. 22:01
 22/41 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem csak hasznosság alapján pontoznak, hanem stílus alapján is.

Aki putrifikálódott stílusban ír, mint a véranyás válaszoló, az szerintem ne csodálkozzon.

(Én festettem a hajam terhesen ;))

2022. aug. 19. 22:01
 23/41 anonim ***** válasza:
26%
Én mint hiú céda, elfogadom persze. Jó idióta vagyok, még szerencse, hogy nem ragadt át a kisfiamra, aki édesdeden szunyókál mellettem. Vagy lehet csak elnyomta őt a hajfesték gőz… :)
2022. aug. 19. 22:03
 24/41 anonim ***** válasza:
57%

Az orvos nem szent, nem Isten és nem tévedhetetlen....

Én úgy gondolom, hogy a bőrbe jutott kemikáliák semmiképpen sem egészségesek és még ha nem is lesz kimutatható baja a babának, de nincs is olyan kutatás, amelyik ezt hitelesen vizsgálná.

Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy festet-e vagy sem, de nem kell azokat sem kigúnyolni, akik inkább nem.

2022. aug. 19. 22:05
 25/41 anonim ***** válasza:
31%

26. Bezzeg gyerekgyilkosnak beállítani azt, aki hajat festet, az mehet.

Nem, az orvos nem tévedhetetlen és nem Isten - ahogy te sem vagy azti sem vagytok azok.

A kemikáliák bejuttatása meg egy érdekes dolog. Lehet, hogyhajfestés nélkül többet juttatsz be, mint más néhány hajfestéssel.

De kár is ezt itt magyarázni, ahhoz "értő fülek" is kellenének.

2022. aug. 19. 22:12
 26/41 anonim ***** válasza:
74%

"26. Bezzeg gyerekgyilkosnak beállítani azt, aki hajat festet, az mehet."

Mutasd már meg, ki nevezett téged gyerekgyilkosnak.

2022. aug. 19. 22:16
 27/41 anonim ***** válasza:
13%
28. Te mindig mindent szó szerint értelmezel?🤦‍♀️
2022. aug. 19. 22:19
 28/41 anonim ***** válasza:
13%
(A 29. költői kérdés volt...)
2022. aug. 19. 22:21
 29/41 anonim ***** válasza:
86%

29

Tehát tisztában vagy vele, hogy senki nem kritizált, csak kellett egy indok, hogy levezesd a feszültséget, ezért kezdtél el véranyázni (tudom tudom, azt a kommentet nem te írtad)

2022. aug. 19. 22:23
 30/41 anonim ***** válasza:
66%

27: egyetértek!

Bizony, "értő fülek" is kellenének. !! :)

Senki sem gyerekgyilkosozott le és itt most csak a hajfestékekről volt szó, mint kemikáliák, de nyilván más jellegű kemikáliák sem túl egészségesek.

Ezért van az, hogy kisbabákat sem felnőtteknek való szerekkel kezelik, hanem kifejezetten nekik valóval és hogy nem divat a babahajfestés sem! :)

2022. aug. 19. 22:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!