Akinek festve van a haja, terhesen is festette tovabb?

Kedveskéim, ha még valakinek hiányzik egy jó kis lepontozás, akkor itt vannak korábbi kérdések a témában.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=hajfest%C3%..
Érdekes mód nincsenek halálra lepontozva azok, akik azt mondják, lehet hajat festetni. Szóval piros kézre fel, éljétek ki magatokat bátran. Egészségetekre, jó éjt.
Vao, erre a kommentbaborura nem szamitottam😂
Sztem mindenki nyugodjon le a …ba🤣

Miért zavar ennyire, ha lepontoznak? Fáj?

33
Látom még mindig nem érted, hogy nem azért lettél lepontozva, mert fested a fejed terhesség alatt, hanem azért mert véranyázod, igénytelenezed bányarémezed azokat, akik ezt nem tették.

7. válasz lepontozva
8. válasz lepontozva
Azok is csak a stílusuk miatt? Hagyjuk már...

Én(mint fodrász 13 év tapasztalattal) és a több millió másik fodrásznő nevében is írom, nyugodtan lehet hajat festetni. Szerintetek hányan dolgozzuk végig a terhességet festékgőzben, dauerszagban, lakkban stb állva, mellette saját hajunkat is festve és lesz egészséges babánk? Ha káros lenne már rég kiderült volna és a fodrászat első lenne a terhességre veszélyes szakmák listáján.
Ha ettől féltek, akkor féltek az arc/kézkrémektől, testápolóktól, sminkektől, tusfürdőtől, sampontól, dezodortól, fogkrémtől is remélem.

36.
Én fosrászként végig dolgoztam és még festve is volt a haja., 2 gyerekem elvileg egészséges.😁
Volt egy kolléganőm, aki idősebb volt, anno ő még sokkal durvább szerekkel dolgozott ès semmi probléma nem volt azokkal sem.
Gondolom, Budapeat utcáin se mentek végig, tusfúrdőt sem használtok naponta és a vizet is tisztítjátok otthon.😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!