Mindennap 9 től este 8-10 ig akar dolgoztatni a főnök. Na most én ezt terhesen nem fogom bírni, most az elején még oké. De utána nem tudok majd pihenni,kimerült leszek. Félek hogy ez árt a babának. Orvos írhat papírt hogy nem dolgozhatok eddig?
Adna az orvosom ha úgy ítéli meg? Valakivel volt már ilyen és tudott rá megoldást?
Az nem megoldás hogy mondom a főnöknek hogy ne dolgozzak ennyit mert én dolgozok itt egyedül felszolgálóként és nem olyan aki megsajnál mert terhes vagyok és felvenne délutánra mást..
Senki nem kényszerül rá, ha nem lennék terhes semmi gond nem lenne mivel nyilván vendéglátás sokat kell bent lenni. De igy nem akarok, ezért kérdeztem hogy ezt hogy lehet megoldani, a vírus miatt is.. Ndm értem minek kell más pénztárcájában turkálni, bizonyítani nem kötelező senkinek. Csak szimplán nem akarok otthon ülni, szeretek pörögni, csak most nem pálya ez az egész.
Ragaszkodni meg főképp nem ragaszkodom. De mivel nemsokára megyek majd szülni ezért nem váltok. Utána meg úgyis kell a babó miatt mivel nem tudok majd dolgozni reggeltől estig, de nem.. Nem is fogunk ráazorulni:))
Hogy beszélsz te hogy csinált gyereket?
Miért mondaná azt a párom hogy ingyenélő vagyok🤣 úristen🤣🤣 látszik hogy azt se tudjátok miről beszélek 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!