Hogy jelentettetek be a főnöknek hogy terhesek vagytok? Mikor? Bővebben lent
Hogy jelentettetek be? Mármint jó nyilván babát vársz, de maga a szövegkörnyezet is érdekel.
Milyen kérdéseket kaptatok utána?
Aki írásban is bejelentette mi volt a hivatalos szöveg? Nagyon ragorcsolok mert fiatal vagyok, nem tervezett a baba de örülünk neki, fog gatlo mellett maradtam terhes, de hihetetlen boldogok vagyunk, ajándéknak fogjuk fel (pcos miatt is). Akinek rosszul reagált a fonokseg, mi lett belőle?
Szia XY, ha lesz pár szabad perced beszélhetnénk pár mondatot?… Terhes vagyok, most járok a 13. hétben.
Innentől úgyis rá van bízva hogy szimplán tudomásul veszi, gratulál vagy kérdez még valamit.
Nálunk abszolút családias a hangulat pedig nem vagyunk kis cég.
7 hetes terhes voltam, tervezett baba volt.
Egy kis irodában dolgoztam, a főnökkel (40év körüli ferfi). Ő sztem meleg is volt, csaladot sem akart.
Reggel szimplan mentem hozzá, hogy meg kell beszélnünk valamit. Elmondtam hogy terhes vagyok, hogy ez nem jelenti azt, hogy innentől itt hagyom, a végéig szeretnék dolgozni.
Kb sokkot kapott, nem nagyon reagált rá, csak tudomásul vette.
Elötte elég jó volt a viszonyunk, utana már elég gyászos lett.
Kb a 8 ora helyett 10 órányi melókat adott meg ilyenek.
Ahogy elkezdett szivatni, utana mindig egy 2-3napra kiirattam magam táppénzre.
(Aztán mikor 4hos terhes voltam meghalt. Huga vette át az irodát, vele valamivel könnyebb volt)
Az első uh után. Reggel elcsíptem, hogy ha lesz pár szabad perce, akkor szóljon, mert szeretnék vele beszélni.
Ebéd után hívott be, akkor mondtam, hogy a kolléganőm is jöjjön már be, mert őt is érinti.
Bent azt hiszem annyit mondtam, hogy úgy néz ki, hogy nyáron elmennék egy hosszabb szabadságra, mert kicsit korábban érkezik a baba, mint ahogy terveztük (kb 2 évvel később szerettem volna gyermeket és ezt a főnök is tudta).
Szerencsére jó fej főnököm van, gratulált, aztán egyből el kezdtük megbeszélni a részleteket.
Utána volt egy kis komplikáció a terhesség elején és szerintem legalább annyira izgult a babáért, mint én ☺️ mindig be kellett számolni, hogy a vizsgálatok alapján minden rendben van-e, illetve volt olyan, hogy meleg volt, ezért elvitt a dokihoz napközben 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!