Hogy jelentsem be? Ti hogy jelentettétek be? A főnöknek, akivel elég felszínes a viszony. Csak akkor beszélünk ha muszáj.
most még azzal is dilemmában vagyok, hogy a munkatársaimnak mondjam-e előbb, akikkel azért jóban vagyok. (csak eddig azért nem mondtam, mert nem akartam, hogy a főnök mástól tudja)
vagy a főnöknek mondjam (nem biztos, hogy teljesen négyszemközt tudunk majd lenni) és onnan tudják majd ők is meg.
ha a munkatársak tudnák előbb, akkor is csak kb egy nappal.
Az én főnököm egy lüke pasi volt, nem volt gyereke sem, egy igazi hajcsár volt, mindehol belém kötött ahol csak tudott, egyfolytában ellenőrzött ha kellett, ha nem, nem voltam a kedvence!
Mivel én veszélyeztetett munkakörben dolgoztam nem is dolgozhattam tovább a 12. hétnél, így mielőbb szerettem volna a tudtára hozni, mivel valakit be kellett tanítanom magam helyett és nem akartam a többieket sz@rban hagyni.
6 hetes voltam, mikor szóltam neki, hogy beszélni szeretnék vele a nap folyamán, amikor neki jó, nem életbevágó a dolog! Mikor behívott, közöltem, hogy 6 hetes terhes vagyok és mielőbb elmennék betegállományba, de nem hagynék itt csapot-papot egyik naporól a másikra!
Meglepődtem, mert nagyon jól fogadta, gratulált és megbeszéltük a továbbiakat!
Én csak a legközvetlenebb kollégámnak mondtam el, aki szintén nem a főnök kedvence volt. Szerintem előbb szólj a főnöknek utána a többieknek, soha nem tudhatod. Engem támadott már olyan hátba, akiről álmomban sem gondoltam volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!