Előre is bocsi a buta kérdésért! 9hetesen 3hónaposak leszünk? 12hetesen is 3? Mikor jelentettétek be a babát?
9 hetesen nem 3 hónapos vagy. 9 hét az nem 3 hónap, nem tudom, h számoltad el ennyire:)))
12 hetesen vagy 3 hónapos
én a 12. hét után jelentettem be, amikor már végre túl voltam azon a bizonyos 3. hónapon:)
Szép babavárást és jó egészséget!:)
szia:)
7 hetesen mondtam el a nagyszülőknek, bár ilyen korán nem akartam, de "muszáj" volt. Külföldön élünk, ők karácsonyra meglátogattak tavaly, és eldönthettem, hogy 7 hetesen elmondom személyesen, vagy várok, amíg biztos lesz, de már csak telefonon tudom elmondani. Döntöttem: szenteste mondtam el, mondván, most itt van velünk, s ha mégis úgy dönt, hogy nem jön, akkor is, a karácsonyt együtt ünnepeljük! A legszebb karácsony volt, de idén übereljük, 5 hónapos lesz karácsonykor kicsi lányunk:D
9 hetesen nem vagy 3 hónapos, sőt 12 hetesen se nagyon, naptár szerint nézd, mert ha hetekben nézed, akkor 28 naposak a hónapok, és ez nem igaz.
neked minden esetben 4 hét egyenlő egy hónappal? 4 hét 28 nap. ilyen csak februárban van, hogy igaz lenne.
Amúgy 30-31 nap egy hónap, de ezt már a 7 éves fiam is tudja. Azért ez nem ennyire bonolult. 9 hét hogy jött ki 3 hóra?
a könyv irta.
akkor hogyan számoljam?8hetesen mennyi vagyok?
8:08as
igen 3.dik hónapba léptem,de akkor az nem az hogy 3hónapos vagyok?csak beléptem???:O
Nem ugyanaz.
3. hónapban vagyok= betöltöttem a 2 hónapot, elkezdtem a harmadikat
3 hónapos vagyok=betöltöttem a harmadik hónapot.
A két válasz közt van egy hónap.
Ugyanaz, mint ha azt mondom, hogy a 4. X-ben vagyok (betöltöttem a 30. évemet), vagy ha betöltöttem a 4. X-et (elmúltam 40 éves). Van közte 10 év különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!