Normális ez munkahelyen? Úgy volt, hogy holnap nem kell dolgozni valami miatt. Ma reggel jelentette be a fönök mégis kell. De én úgy terveztem dokihoz megyek ha már úgy se kell menni dolgozni. Mondtam a főnöknek dokihoz megyek holnap. De?
Figyelt kérdés
De a fönök mi gyárt mondta nincs szabi. Mondom neki tápénz az van. Mondja a fonok ha elmerek menni akkor mehetek hr-re aláirni a felmondást. Normális ez? 3 müszakba 109 ezer forint fizuért. Ma kaptam meg ezt a sok pénz. 1 hét szabival (vagy nem tudom mivel nyári Leállás volt)2020. aug. 4. 18:42
2/3 anonim válasza:
Szánalmas. Gyorsan keress másik melót, vagy tanulj szakmát, én ezt tenném. Olyan helyentehetik ezt meg, ahol az emebrek könnyen lecserélhetők. Ennyiből meg fel sem fogom, hogyan lehet megélni.
3/3 anonim válasza:
Olyan helyen tehetik meg ahol hagyják magukat az emberek. Én el se tudom képzelni a gyári melós, árufeltöltő miért hagyja magát? Ilyen munkát bármelyik bokorban talál, ennyi pénzért meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!