Hanyadik héten jelentettétek be a családba és a munkahelyen a kollégáknak meg a fönöknek a NAGY hírt? 🤗
6 hetes vagyok, egy pár barátnömnek mondtam eddig el meg anyukámnak na meg persze a páromnak! De bejelenteni még nyilvánosan nem jelentettem. Meg a facebookra se posztoltam ki 😀 De annyira szeretném pláne h nem tervezett baba hanem csak "becsuszott"
es senki nem szamit ra. De még félek elkiabálni! Unokanövérem 2 hete vesztette el a babáját pedig már 20 hetes terhes volt.... 😱😳
A szülőknek a 9. Héten. A munkahelyen a 12. Héten. Utána folyamatosan mindenkinek.
Facebookra egyáltalán nem poszoltam ki.
A fb-ra való kiposztolás szerintem nagyon gáz. Egy ismerősöm egyből feltette (szinte még meg sem száradt a pisi a tesztcsíkon), majd néhány héttel később egy vetélés utáni képet. Primitív.
A facebookra semmiképp se posztolnám ki! Majd ha megszületett! Nem egy ismerősöm van aki kiposztolja.....én még uh képet sem raktam ki egyikről sem,a 3.babáról sem fogok!
12.hét után már elmondhatod!!!
szűk családnak pozitív teszt után + nagyszülőknek nőgyógyászati vizsgálat után elmondtuk :) a főnökömnek is elmondtam 8. hét körül a vizsgálatok miatt, mert nálunk csak úgy nem szeretik szabira engedni a dolgozókat :) fb 21-22 hetesen posztoltam egy 4D fotót, így jelentettük be a többieknek :)
igazából ennyi erőből szülés után se posztoljon az ember, mert utána is történhet bármi baj.... ezzel nem értek egyet!
mindenkinek saját dolga, kivel,mikor és hogy szeretné tudatni az emberekkel,ismerősökkel :) és emiatt nem elítélendő az a nő!
Munkahelyen 18.heten, csaladban elso uh utan. Facebookon nem (most lett egy kep, ahol konferencian adok elo es nagy mar a pocim. Ez volt a bejelentes.) De hozzatartozik, hogy en nem is tehetem meg, hogy uh kepeket posztoljak (nem mintha akarnek), a munkahelyemnek komoly etikai kodexe van.
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!