Mikor mondanatok el a babat a kollegaknak ebben az esetben?
Van par munkahelyi kollega, akikkel joban vagyunk, együtt ebedelünk, beszelgetünk, de baratsagnak nem mondanam, munkaidön kivül nem beszelünk.
A 16. hetben jarok (a fönökeim mar tudjak), azon gondolkozom, hogy elmondjam-e a kollegaknak? Eddig nem akartam, mert kivancsi vagyok, hogy mikor lesz annyra feltünö, hogy kiszurjak, de aztan arra gondoltam, hogy hatha nem esik jol nekik, hogy nem mondtam el.
Ti megvarnatok, meg eszreveszik, vagy elmoeselnetek?
Pici a hasam, es eddig is bö ruhakat hordtam, plusz hetente csak egyszer jarok be, es rosszul sem voltam, ugyhogy nem tudom, honnan szurhattak volna ki:) Csak most kezdett el picit nöni a hasam is, raadasul eddig fogytam.
A szülesi szabadsagom nem befolyasolja az ö munkajukat.
Kis, 20 fös ceg, de ugy latom, hogy meg nem terjedt el a hir. Nemet a ceg, es a kollegak is nemetek, eleg diszkreten kezelik itt amugyis a dolgokat.
Titkolni nem titkolom, csak szimplan kivancsi vagyok, hogy mikor kezd el annyira latszani, hogy ra is kerdeznek, eddig ez a kivancsisag tartott vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!