Atom bunkó főnöknek hogy jelentsem be hogy terhes vagyok? Biztos kiakad és elküld a busba. Nagyon felek, kérlek szepen segítséget, írjatok saját sztorikat
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 09:50
1/16 anonim válasza:
Miért akadna ki? Mert ha a szokásos sztori, hogy felvételkor esküdöztél égre-földre, hogy belátható időn belül nem akarsz gyereket, elhitték, betanítottak, számítanak rád aztán elhúzol a naplementébe akkor ne csodálkozz.
2/16 anonim válasza:
Légy felnőtt! Ez egy örömteli esemény, mellesleg az élet rendje. Simán tárgyszerűen közlöd. És nem félsz attól, hogy elküld a búsba. Mert te döntöd el, hogy odamész-e vagy sem. Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy kiakad, valószínűleg inkább gratulálni fog.
3/16 anonim válasza:
Ha megígérted, hogy nem szülsz, ha nem, szard le. Nyilván mindenki esküdözik, különben sehova sem veszik fel. Majd felvesz helyetted mást amíg gyesen, gyeden vagy nemtudom min leszel. Oldja meg
4/16 anonim válasza:
Nem csak szándékosan lehet teherbe esni, mindenkivel előfordulhat h becsúszik a terhesség.
Ezért senkit nem lehet hibáztatni a munkahelyen.
Ha mégis cseszekelődik, hát az az ő szegénységi bizonyítványa.
Amúgy ne félj tőle, max egyszer végig hallgatod a szemétkedését, aztán elhúzol táppénzre 😝
5/16 anonim válasza:
#3 véleletlen lepontoztalak, de igazad van.
Eleve szóba se kellene kerülnie a gyerek témának.
Mindenképpen írásban is tudasd vele.
6/16 anonim válasza:
Úgy tudom eleve illegális valakitől megkérdezni, hogy szeretne-e a közeljövőben gyereket, és illegális ez miatt megkülönböztetni.
7/16 anonim válasza:
Én a mostani főnökömmel nagyon jóban vagyok évek óta, diákként már dolgoztam nála. Most hogy újra nála dolgozom, meg az interjún szoba kerult, mint ismerős beszélgettünk a vetelesemrol (social mediaban már nyilvános volt hogy babánk lesz és ismerősöm minden platformon) és egyáltalán nem volt gond részéről hogy 6-12 hónapon belül újra próbálkozunk. De szerintem ez ritka.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem ígértem semmi ilyesmit hogy nem lesz babám. Csak szimplán egy bunkó, értéktelen ember és kolléganőm is kirúgta emiatt, nyilván mondvacsinált indokkal de azonnali hatallyal
2021. jún. 22. 08:28
9/16 anonim válasza:
Méf szerencse, hogy téged már nem rúghat ki, a kismamák védve vannak.
10/16 A kérdező kommentje:
Őt sem rughatta volna ki.
Ráfogta hogy mindig telefonozik stb, és azonnali hatállyal megtette és attól nincsenek védve a kismamák elvileg
2021. jún. 22. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!