Szerintetek mit tegyek?
Nem rúghat ki ha határozatlan idejű szerződésed van.
Ha éves szerződésed van akkor reméljül, hogy a szülés időpontjáig tart a határideje.
4-es vagyok.
Nekem iszonyú undorító munkahelyem volt. Folyamatos túlóra, fenyegetőzések.
Mindenkinek csak egy éves szerződése volt.
Amikor valamiért kértem a határozatlant és megkaptam akkor azt elfelejtették visszavonni. Amikor terhes lettem már nem csinálhatott semmit. De sok kismama járt úgy, hogy nem hosszabított neki. Volt akinek 2 hónap kellett volna csak. Nálunk a HR-es is egy szemét liba volt.
Várd meg, hogy mit mond a nagyfőnök. Ha kekeckedik veled a közvetlen felettesed én jelezném neki azonnal.
Írásban jelentsd be a terhességet.
Ha rám hallgatsz, tértivevényes levélben, és megtartasz magadnak egy másolatot.
Pluszba még e-mailben is, annak is van nyoma.
Nem lesz semmi baj, ha ezeket megteszed nem tud veled mjt csinálni, védett vagy. Nyugodj meg, hadd fenyegetőzzön. Mosolyogj szépen, ne írj alá semmit, akkor sem ha meg akarnak ijeszteni (lehet h át akarnak helyezni egy rosszul fizető pozícióba vagy le akarják csökkenteni a fiezésed).
A törvény téged véd, ha bármi törvénytelennel próbálkoznak, akkor bíróságra viheted az ügyet és te fogsz nyerni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!