Túlsúlyos kismamák! Milyen volt a terhességetek?
Mennyit híztatok vagy fogytatok? Volt bármilyen komplikációtok? Babátok egészséges lett? Mekkora babátok született? Kellett diétát tartanotok?
Én első babámmal (3920 gr és 55 cm) még 65 kg voltam, 167 centihez, rengeteget híztam, 23 kg-ot, aminek a fele ment le szülés után, aztán elkezdtem hízni fokozatosan újra. A második baba nem akart sikerülni, 112 kg voltam ekkor (ez volt a mélypont), elkezdtem diétázni, sokkal többet sportolni, sikerült 88 kg-ig fogyni (ennyi vagyok most) és sikerült spontán teherbe esni. Félek, hogy sokat fogok hízni megint, mert még a víz is rajtam marad. Ha ránézek egy almára már fél kilóval nehezebb vagyok másnap. Hiába a hányás és a rosszullét. 160 gramm ch diétát tartok.
Új válaszoló vagyok, a többiek válaszát felületesen olvastam. De borzasztó, amit leírtál.
Miért 160g? IR-es vagy? Azoknak kell számolni, mellesleg abba a ropi egyáltalán nem fér bele, plusz ami csipegetést leírtál az nincs meg 160. Az IR-nél meg KELL lennie a napi szénhidrátnak. Ezt eleve nem jól csinálod.
Ha pedig nem IR miatt számolsz, honnan szedted a 160g-ot? Nagyon nem stimmel valami.
Konyítok hozzá, szivesen segítek.
Nincs, csak már nem akarok írogatni. Nincs baj az étrendemmel. Nagyon kedves tőled, 68as, csak már lefárasztott a sok mindenbe kötekedő.
Nem tudom miért kell beszólniuk, ha én is tisztában vagyok azzal, hogy rettenetesen dagadt voltam és 24 kg fogyás után is még kövér vagyok. Nem hagytam abba az életmódváltást, tudom hogy még ugyanennyit fogynom kell. Röviden le is írtam körvonalakban mi volt velem. Nem volt szükségem pátyolgatásra, a kérdésem sem erről szólt. De itt annyira frusztráltak az emberek, hogy ott támadnak ahol tudnak.
Sztem meg az nagyon gáz, hogy olyan emberek okoskodnak itt, akiknek nyilvánvalóan soha semmi közük nem volt a hízáshoz vagy az azzal kapcsolatos szervi problémákhoz. A hízás mögött MINDIG valamilyen anyagcsere zavar van, amit kivált vmi (legtöbbször krónikus stressz), nem pedig fordítva. Így többnyire kva nehéz kezelni a mindennapokban az elszálló súlyt, főleg, hogy az orvosok többsége is totál vakon van a kezelést illetően.
Persze a gyakori ügyeletes fitneszkommandoja résen van, amikor meg kell szégyeníteni vkit meg ítélkezni kell. Köpjetek fel és álljatok alá.
Eddig csak olvastam, de utolsó, ne már... Mindig valami anyagcsere zavar?
Az elhízások nagy része a túl sok kalóriabevitel miatt van. A döntő többsége. Csak kényelmesebb azt mondani, hogy jaj betegség. Ismerek én is olyan erősen túlsúlyos nőt, aki szerint csak hormonzavar miatt hízott el. Közben meg reggelire bevágott egy jó szelet pizzát, 2 kakaóscsigát egy pár gyulai kolbásszal. És nem, nem ennyi volt az egész napja. Ez csak a reggelije.
Valamint hormonzavar esetén is, megfelelően beállított gyógyszerekkel elkerülhető az elhízás.
De valóban nem egy olyat ismerek, aki szerint a levegőtől is hízik. De azért derék étrendje van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!