Van aki szed frontint?
6 hetes terhes vagyok amint a héten kiderült de sajnos nagyon szorongok nagyon nehéz időszakon vagyok túl. Ami nagyon megviselt lelkileg..
Kérdésem az lenne ha veszek be fél frontint mondjuk 1 nap 1x azzal arthatok e február 19-én kell mennem pchiaterhez de addig még sok idő van nem tudom h bírom addig sokat sírok, szorongok stb ..
Terhesen ki szedte és volt e valami gond?
Google nagyon sok mindent olvasok lehet nem lehet stb saját tapasztalatokra lennék kíváncsi..
Mi lesz veled kesobb? A gyerekvallalasban nem a terhesseg a pokoli nehez, hanem ami utana jon a gyerekkel…
Vard meg szepen az orvost konyorgom, aztan majd megbeszelitek a tovabbiakat. A folyamatos terapiat pedig abba ne hagyd.
Magne b6 nem segít sajnos
Citrom fű teát próbáltam az sem sokat sajnos nem tudom mit tegyek
Nem igazán jó nekem sem és igen féltem a babámat is. De sokszor úgy érzem meg őrülök
Lehet majd e miatt írja a gyerek pchiaternek a pszichiátert...
Ha neked nyugtató gyógyszer kell a mindennapokhoz, akkor nem kéne gyereket szülnöd.
#8. Csak úgy nincs otthon Frontinja egy idegileg stabil embernek.
Érdekesmód halálesetet, betegséget vagy bármi mást emberek milliói tudnak feldolgozni gyógyszer, alkohol, cigi meg drog nélkül is.
Akinek viszont bármilyen okból nincs rendben az idegrendszere, annak nrm kellene egy gyerek életét is elcsesznie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!