Hibát követtem el terhesen úgy, hogy nem tudtam hogy az vagyok! Szerintetek lesz baja a babának?
Sziasztok! 16-ára van időpontom a nőgyógyászhoz!
Kérlek ne téljetek el! Nagyon izgulok igy is, hogy mit
mond az orvos! Szoval az a helyzet, hogy 30-an be vettem 5 db 0,25 frontint, hogy tudjak aludni mert elötte már 2 napja nem aludtam másnap 31-re volt idópontom a tetoválóhoz egy jó nagy tetovalás került
a karoma! Annyira felek, hogy valami baja lesz a babának
nagyon megszeretném tartani a babát a
frontint én nem szedem semmilyen
rendszerességgel csupán csak aludni szerettem
volna mert nagyon almos voltam de egyszerűen nem tudtam aludni és csak akkor az egyszer szedtem be
de viszont 5 szemet
kb 8és 9 napos terhes
voltam augustus 30-31-én fogalmam sem lehetett róla! Szerintetek lesz baja a babának? Kérlek
titeket ne bántsatok! Válaszokra van szükségem!
Nincs olyan, hogy 8 és 9 napos terhesség.
Vagy lesz baja vagy nem. Ha lesz, akkor se biztos, hogy emiatt. Amúgy ha álmatlansággal küzdesz, akkor keress fel orvost. Az nem megoldás hogy 5! szem frontint bedobsz.
Ezt senki sem tudja megjósolni. 5 szem azért elég nagy dózis, igaz, egyszeri alkalom volt, mint írod.
A Frontin egyik összetevője, ha koraterhességben szedik, pláne nagyobb dózisban, kis mértékben megnövelheti a fejlődési rendellenességek és a szívproblémák esélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!