Milyen gyakran nezitek meg a babat ultrahangon? Szerintetek keves amennyit en latom? Lent..
Eloszor 8 hetesen mentem terhesseg megallapitasra, majd 12 hetesen genetika, utana 17 hetesen, majd 19+5.
Ez mind magan rendeles volt, kiveve a 20. Heti genetika.
Most vagyok 21+ 4 napos, legkozelebb 26+4 naposan megyek, mert akkor kaptam idopontot maganrendelesre. Szerintetek ezek nem keves, es nem sok ido idő telik el az ultrahangok között?
Ugy erzem alig latom, (az első terhessegemnel mas volt az orvosom, csak elment egy messzi varosba).
Ti valtanatok, vagy pont eleg amennyi időközönkent latogatom az orvost?
2 terhességem volt
Elsőnél:
7hetes megállapítás
12hetes genetikai
18hetes genetikai
32hetes genetikai
Másodiknál:
7hetes megállapítás
12hetes genetikai
17hetesen vérzés miatt
18hetes genetikai
30hetesen genetikai
Interneten számos cikkben utána lehet nézni annak mi a javasolt. A kötelező vizsgálatok (pl: genetikai) vannak, de a havi 1 alkalom a 26 hétig a "divat", ha a terhesség problémamentes. Ezután nyilván, ahogy a szülés közeledik sűrűsödik, de sok helyen le van ez írva. Semmi probléma nincs ezzel, ahogy te jársz.
Én havonta láttam 25000/hó🤣
A genetika külön volt.
Én így voltam nyugodt.
Problémás terhesség volt.
5-7. hétig kétnaponta csináltak uh-t(de ezt nem kívánom senkinek, fenyegető vetélés miatt kórházban voltam). Utána 9. (ez volt a hivatalos terhességmegállapításom), 12.,16., 20. és 21. héten voltam (a genetikai uh-t megcsinálták magánban és az sztk-ban is). Legközelebb a 25. héten megyek majd. Szerencsére eddig nincs olyan panaszom, így engem is 4 hetente hív vissza az orvosom.
Az más kérdés, hogy persze mi is szívesen nézegetnénk sűrűbben:).
Nekünk eddig volt az elején egy icipici barnázás, ezért 5 hetesen, ahol csak petezsák volt...
aztán 6 hetesen
8hetesen
9 hetesen magánban
12 hetes genetikain
15 hetesen magánban
16 hetesen annyira beteg lettem, hogy a sürgősségin befektettek, így akkor is.
aztán most megyünk majd a 19.héten genetikaira, 21.héten szeretnénk szív uh.-t, aztán 25.hét körül egy babamozi, 30 hetes genetikai aztán remélem már nem csak ultrahangon nézhetem.
Volt egy vetélés, így vagyok nyugodtabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!