08.06-án HCG értékem 1797 U/L. Ultrahangon 7*5 mm-es deformált szélű petezsákot láttak üresen. Ma, 4 nappal később a petezsák 11*6 mm-es, benne szikhólyag. HCG érték 2652. Szerintetek ebből lehet még egészséges baba?
Figyelt kérdés
Nem duplázódott meg az érték 4 nap alatt sem, de lassú fejlődés látható.
3 nap múlva újabb kontroll. Pecsételő vérzésem van 5 napja. Ti mire következtettek?
2020. aug. 10. 15:22
1/13 anonim válasza:
A szikhólyag megjelenése jó jel, a pecsételő vérzés és a nagyon lassú HCG emelkedés meg rossz. Szerintem inkább missed ab. lesz ebből.
Egyébként ilyenkor már nem kell duplázódnia, de 4 nap alatt ennyi emelkedés akkor is kevés.
3/13 Wonderwomen válasza:
Orvos mit mond? Én teljesen laikus vagyok, nem tudom megítélni.
4/13 A kérdező kommentje:
az egyik orvos negatív, a másik bíztat még, figyelemmel kell kísérni, június 22-én volt az utolsó menszim így már a 7. hétbe lépek.. Valaki esetleg járt hasonlóan?
2020. aug. 10. 20:31
5/13 Wonderwomen válasza:
Nem tudom az én adataim mennyire lesznek segítségedre.
UM.: Június 12. első vizsgálatkor crl: 9,5mm, kor: 7+0
A szikhólyag megjelenése jó jel. Hcg-t nem tudok mondani, nekem nem vizsgálták. Drukkolok! Mikor mész kontrollra?
6/13 A kérdező kommentje:
CRL értékem még nincs, embriót még nem láttak. csütrötökön megyek vissza, köszönöm a visszajelzést :)
2020. aug. 11. 09:19
7/13 A kérdező kommentje:
ma 3501 a HCG-m, a petezsák az elmúlt 3 napban nem nőtt, körülötte kis hematóma, innen ered a vérzés. A következő UH jövőhét szerdán lesz. Akkor kiderül. Ha más is járt hasonlóan légyszi írjatok.
2020. aug. 13. 15:04
8/13 anonim válasza:
Nem kaptál progeszteron pótlást? Szerintem az fontos lenne. Azért még ne add fel szerintem.
9/13 A kérdező kommentje:
nem kaptam :(
2020. aug. 13. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!