5 es fel hetes terhesseg nem lathato az ultrahangon. Urogestant irt fel az orvos es Aspirint. Van aki hasonlo helyzetben volt es megmaradt a baba es egeszseges is lett?
Koszonom szepen a valaszaitokat :) !
Kedves masodik szerintem idoben fogant, voltak jelei az ovulacionak es akkor voltunk egyutt, ra kb. ket hetre kellett volna megjonnie, de mar nem jott. Aznap keszitettem tesztet, ami nagyon halvany pozitiv lett es azota is halvany :( most a doki is keszitett es nala is halvany lett, azt mondta ez is azert van, mert gyenge a terhesseg.
Ez még tenyleg korai terhesség, de az elején nagyon kétesélyes a dolog. Próbáljatok picit semlegesek maradni(tudom nehéz).
Nekem a 2. Terhességem úgy indult, hogy a 7. Héten a doki alig találta meg uh.-on, pedig rudtam, hogy 7 hetes vagyok. Ő 4-5 hetesnek nézte. Én bele is kalkulltam, hogy a baba nem marad meg. Persze reménykedtem, de készítettem fel magam a másik verzióra is.
Végülis elmentem egy olyan orvoshoz, akinek modernebb a készüléke, és a baba pont annyi idósnek latszott, mint ahogy én számoltam.
Azóta 11 hónapos a kislányom, de tisztán emlékszem arra az érzésre, mikor azt hittem, hogy nem marad meg.
Szóval biztos minden rendben van, de a másik lehetóségre is fel kell készülni.
Koszonom szepen, nagyon kedvesek vagytok! Probalok ugy gondolkodni, hogy lesz, ahogy lennie kell, csak olyan hulye gondolataim vannak, hogy nem artok-e ezzel is - ugy ertem, ha nem teljes erommel arra koncentralok, hogy neki maradnia kell velunk :) Ilyenkor olyan sok minden jar az ember fejeben...
Kedves harmadik valaszolo nagyon szoritok neked is! Irj majd, hogy mi tortent veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!