Ha elmegyek ma az orvoshoz látni fog valamit?!
Figyelt kérdés
Tudom,hogy elég bugyuta kérdés, mert gondolom nem fog semmit látni, csak annyira el vagyok már keseredve, mert három éve vágyunk a babára. Szóval az a kérdés,hogy 4-én volt meg utoljára, és ugye kb.17-én kellett volna peteérésemnek lenni, de én úgy éreztem,hogy 22-én volt. Tehát akkor még javában tart a beágyazódás elméletileg. Ilyenkor még nem tudna semmi bíztatót mondani a doki ugye??!2013. aug. 29. 09:01
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg semmit. Ha késik a mensid legalább 1 hete, esetleg egy pozitív teszted is van, akkor menj orvoshoz, még a menstruációd is megjöhet.
2/6 anonim válasza:
A doki lehet, hogy nem, de egy teszt valószínűleg igen. Nagyon jó géppel elképzelhető, hogy látna valamit (pár mm-es petezsákot)
3/6 anonim válasza:
* ja, nem elszámoltam magam, bocsi. szerintem még a teszt se, a doki se tudna semmit
4/6 anonim válasza:
Türelem, és kitartás. Ha a doki nagyon jó géppel tud valamit látni, az is kb a peteérés után 2 hét. De még akkor is inkább türelem, és várd ki, hogy a beágyazódás utáni 4 hétnél már lehet, hogy lesz szívhang. Az sokkal fontosabb. Nem elkeseríteni akarlak, de ennyi idő után a túl nagy csalódástól próbáld magad megóvni. Drukkolok neked, és kívánok minden jót! Majd írd le, hogy mi lett :)
5/6 anonim válasza:
Nem. Ráírná a papírodra, hogy terhesség nem áll fenn és attól csak jobban elkeserednél. Nehéz nagyon tudom, de orvoshoz akkor érdemes menni ha nem jött meg a vérzésed és van a kezedben pozitív teszt, de akkor is csak úgy ha már két hete késik, mert akkor fog látni valamit az orvos, jobban mondva valakit:-) kitartás!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Igen tudom,hogy buta kérdés volt, csak már nem tudom mihez kezdjek.... Marad a várakozás és a reménykedés, mint mindig..:)
2013. aug. 29. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!