Hibát követtem el terhesen úgy, hogy nem tudtam hogy az vagyok! Szerintetek lesz baja a babának?
Sziasztok! 16-ára van időpontom a nőgyógyászhoz!
Kérlek ne téljetek el! Nagyon izgulok igy is, hogy mit
mond az orvos! Szoval az a helyzet, hogy 30-an be vettem 5 db 0,25 frontint, hogy tudjak aludni mert elötte már 2 napja nem aludtam másnap 31-re volt idópontom a tetoválóhoz egy jó nagy tetovalás került
a karoma! Annyira felek, hogy valami baja lesz a babának
nagyon megszeretném tartani a babát a
frontint én nem szedem semmilyen
rendszerességgel csupán csak aludni szerettem
volna mert nagyon almos voltam de egyszerűen nem tudtam aludni és csak akkor az egyszer szedtem be
de viszont 5 szemet
kb 8és 9 napos terhes
voltam augustus 30-31-én fogalmam sem lehetett róla! Szerintetek lesz baja a babának? Kérlek
titeket ne bántsatok! Válaszokra van szükségem!
Nem hiszem hogy akkor is venne be. Magamból kiindulva én pl max egyszer kétszer vettem be gyógyszert terhesen és szoptatás alatt is. Igaz előtte sem voltam nagy gyógyszeres, de most még annyira sem. Igen-igen, vannak olyan gyógyszerek amiket lehet szedni, de én most amblokk mindenre gondolok.
Egy normális ember sok mindentől megszabadul terhesen, szoptatás alatt, pl cigi, alkohol (ami népszerű) Tehát emiatt én még azért nem ítélném el a kérdezőt. Ez konkrétan egy alkalom volt. Ez semmi. De még az egy két alkalom is semmi, ha amúgy utána nullára redukálódik a baba miatt. (Ennél sokkal karosabb egy dohányzó, ivó kismama, szoptató anya)
Egyébként 5db 0.25-ös fronitn az 1,25 mg összesen. Fronitnból van 0.5-ös is és van aki abból kettőt szed naponta. Ebből kiindulva nyilvan egy egészséges embernek nem kéne, rászoknia sem, mert van elég hátulütője, de egyszeri alkalom az maximum kiüti egy időre és ennyi.
Ennek ellenére én is azt javaslom, hogy ne csinálj több ilyet. Nem hiszem hogy most baj lett, főleg a dátumokat tekintve, de ettől később lehet baj, gyerek ide vagy oda. Nagyon könnyű rászokni és a visszaút sokkal nehezebb.
Március 24-én bevettem 8 db Rivotrilt...
26-án teszteltem pozitívat, így a 28-ai tetoválás már elmaradt.
A Rivotrilról megkérdeztem az orvost, védőnőt, azt mondták, ennyire korán még nem okozhatott semmit.
Utána én nem szedtem már, igaz, 2 hétig nem is tudtam aludni egyáltalán. (Mivel én rendszeresen szedtem. Nyilván nem 8 db-ot, csak napi 1-et.)
32!
Ha 2 hétig EGYÁLTALÁN nem aludtál volna,abba belehalsz.
Aludtál,csak rövideket,és nem vetted észre.
Tudod mit? Igazad van, tényleg. Pár nap után eljutottam a 3x 20-30 perces alvásokig/éjszaka... Igazán kielégítő volt...
(Hasonlóképpen volt a 3 hónapos hasonló időszakom alatt is pár éve, mikor immunis voltam kb az összes hasonló cuccra...)
Hogy vagy kérdező, minden rendben? :) Rendben fejlődik a picúr, te jól vagy?
(20-as kommentelő voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!