Hibát követtem el terhesen úgy, hogy nem tudtam hogy az vagyok! Szerintetek lesz baja a babának?
Sziasztok! 16-ára van időpontom a nőgyógyászhoz!
Kérlek ne téljetek el! Nagyon izgulok igy is, hogy mit
mond az orvos! Szoval az a helyzet, hogy 30-an be vettem 5 db 0,25 frontint, hogy tudjak aludni mert elötte már 2 napja nem aludtam másnap 31-re volt idópontom a tetoválóhoz egy jó nagy tetovalás került
a karoma! Annyira felek, hogy valami baja lesz a babának
nagyon megszeretném tartani a babát a
frontint én nem szedem semmilyen
rendszerességgel csupán csak aludni szerettem
volna mert nagyon almos voltam de egyszerűen nem tudtam aludni és csak akkor az egyszer szedtem be
de viszont 5 szemet
kb 8és 9 napos terhes
voltam augustus 30-31-én fogalmam sem lehetett róla! Szerintetek lesz baja a babának? Kérlek
titeket ne bántsatok! Válaszokra van szükségem!
23!
Akkor mi a fenéért olyan fontos a terhesség első heteiben a folsav,ha nincs is összeköttetés, és nem szívódik fel semmi?
5db (!) Frontin sok. Nem terhesen is! Ne írd,hogy nem sok!
Így van, kérlek soha ne vegyél be többet ennyit. Nem terhesen se.
Elvileg az anyának, neked kell a folsav, a baba elveszi, ami szükséges. Elszívja tőled. Azért kell pótolnia a nőnek, legalább az első trimeszterben. De kérlek javítsátok ki, ha rosszul értelmeztem.
És ne folsavat szedj. Hanem szerves folátot. Mert minden 10. nő nem tudja megfelelően lebontani a folsavat, csak nem tud róla. (Maximum egy meddőségi vérvételnél derül ki, nekem is ott mutatta ki.)
Rögtön szerves folát, az a biztos.
26!
Viszont ha elmehet tőle a baba,akkor csak felszívódik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!