Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hibát követtem el terhesen...

Hibát követtem el terhesen úgy, hogy nem tudtam hogy az vagyok! Szerintetek lesz baja a babának?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 16-ára van időpontom a nőgyógyászhoz!

Kérlek ne téljetek el! Nagyon izgulok igy is, hogy mit

mond az orvos! Szoval az a helyzet, hogy 30-an be vettem 5 db 0,25 frontint, hogy tudjak aludni mert elötte már 2 napja nem aludtam másnap 31-re volt idópontom a tetoválóhoz egy jó nagy tetovalás került

a karoma! Annyira felek, hogy valami baja lesz a babának

nagyon megszeretném tartani a babát a

frontint én nem szedem semmilyen

rendszerességgel csupán csak aludni szerettem

volna mert nagyon almos voltam de egyszerűen nem tudtam aludni és csak akkor az egyszer szedtem be

de viszont 5 szemet

kb 8és 9 napos terhes

voltam augustus 30-31-én fogalmam sem lehetett róla! Szerintetek lesz baja a babának? Kérlek

titeket ne bántsatok! Válaszokra van szükségem!

szept. 11. 21:33
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Minden rendben volt! Azt mondták a frontinra meg a tetoválásra is hallottak ennél rosszabba is! Az ég világon semmi baj szívhang is rendben :) 25 május-ra lettem kiírva
okt. 8. 13:46
 42/43 anonim ***** válasza:

De jó, gratula, további jó babavárást :) Kedves tőled, hogy válaszoltál, miújság.

(20-as és 39-es voltam)

okt. 8. 14:03
 43/43 anonim ***** válasza:
Hányadik hétben jársz?
okt. 9. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!