Hibát követtem el terhesen úgy, hogy nem tudtam hogy az vagyok! Szerintetek lesz baja a babának?
Sziasztok! 16-ára van időpontom a nőgyógyászhoz!
Kérlek ne téljetek el! Nagyon izgulok igy is, hogy mit
mond az orvos! Szoval az a helyzet, hogy 30-an be vettem 5 db 0,25 frontint, hogy tudjak aludni mert elötte már 2 napja nem aludtam másnap 31-re volt idópontom a tetoválóhoz egy jó nagy tetovalás került
a karoma! Annyira felek, hogy valami baja lesz a babának
nagyon megszeretném tartani a babát a
frontint én nem szedem semmilyen
rendszerességgel csupán csak aludni szerettem
volna mert nagyon almos voltam de egyszerűen nem tudtam aludni és csak akkor az egyszer szedtem be
de viszont 5 szemet
kb 8és 9 napos terhes
voltam augustus 30-31-én fogalmam sem lehetett róla! Szerintetek lesz baja a babának? Kérlek
titeket ne bántsatok! Válaszokra van szükségem!
Tehát 3 évig nem sikerült teherbe esni. De közben probálkoztatok. De most mégis használtatok gumit, annak ellenére hogy gyereket akartok?
Nem tudom hogy jól remlik-e, de javítson ki valaki ha jobban tudja,- 5v6 hétig nem szívodnak fel a dolgok, mivel még nincs összeköttetés.
Én egy szerdai nap tudtam meg, hogy terhes vagyok, és az első gondolatom az volt, hogy hétvégén úgy berúgtam, mint még soha. Szerintem életemben annyit nem ittam, mint akkor.
Orvos két hét múlva, akkor 8 és fél hetes volt.
Eszembe se jutott, hogy terhes lehetek, mert megjött időre előtte, 5 nap kemény vérzés.
Szóval néha így van ez.
Jön a baba, amikor nem számítunk rá.
Egészséges, egyébként.
Ne aggódj kérdező, nagy valószínűséggel nem lesz rossz hatása. Ugyanis akkor még nem is voltál gyakorlatilag terhes. Augusztus 21-én volt az aktus, az ovulációd utána lehetett 1-3 nappal, pont elkaptátok.
31-én éppen hogy csak beágyazódott a petesejt. A beágyazódás az ovuláció után történik 8-10 nappal és eltart pár napig. Csak utána leszel igazából terhes. Ekkor kimutatja a terhességi teszt a hcg hormont.
Rengeteg nő iszik, meg hadd na mondjam, miket fogyaszt, amíg észre nem veszi a terhességet az 5-6. hét körül. És egészséges lesz a gyerekük.
Ha orvoshoz 16-án mész, akkor leszel kb. 6 hetes +2 napos. A menstruáció első napjától kell számolni. Nem biztos, hogy már látni fogja a szívhangot, lehet csak pulzálást. Ettől ne ijedj meg, majd visszahív a doki későbbi időpontra.
De most már persze figyelj oda jobban, ne szedj Frontint. Meg keress rá neten, miket nem szabad enni, nyers tojás stb.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!