Terhesseg alatt van aki Frontint szedett?
Orvossal meg nem beszeltem
Meg kismama sem vagyok.
Elso terhessegem lelkileg nagyon padlora tett a sok aggodas miatt hogy el ne veszitsem a kisfiam
Most ugy erzem nem birnam ki megyegyszer ezt a 9 honapnyi rettegest , es ha van ra lehetoseg szednek valami nyugtatot
Gyanítom nem frontinnal kellene kezdeni
Én évek óta szedem, az bizony nem is szabad letenni egyik napról a másikra mert kb belehalhatsz
Koszonom
Mindenkepp beszelek ezzel kapcsolatba orvossal még a teherbeeses elott !
Frontint ne! Semmilyen nyugtatót ne! Én régen függő voltam, egy sétára nem mertem úgy elindulni, hogy ne legyen egy üveggel a zsebemben. Több hónapig jártam pszichológushoz, mire sikerült leraknom, és nem kis akaraterő kellett hozzá.
Helyette mindenképp menj el pszichológushoz, illetve tudom ajánlani a citromfű kapszulát is. Sokat segített, hogy abba tudjam hagyni a nyugtatót. Sima gyógynövény, nem fogsz rászokni.
Nekem is írt a doki addig más nyugtatót...mondjuk az sokat nem ért.
De próbáld meg terhesség előtt letenni. Egyre kevesebbet veszel be napokig...aztán ha szerencséd van eltudod hagyni.
Én se szedek már.
Ja látom már...bocsi. Ne szokj rá a Frontinra vagy Xanaxra...kva nehéz letenni.
Vannak lájtosabb nyugtatók is...próbáld azokat.
Dokinak mond hogy gyereket szeretnél és úgy írjon valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!