Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt van aki...

Terhesseg alatt van aki Frontint szedett?

Figyelt kérdés

Orvossal meg nem beszeltem

Meg kismama sem vagyok.

Elso terhessegem lelkileg nagyon padlora tett a sok aggodas miatt hogy el ne veszitsem a kisfiam

Most ugy erzem nem birnam ki megyegyszer ezt a 9 honapnyi rettegest , es ha van ra lehetoseg szednek valami nyugtatot

2023. máj. 19. 09:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Frontint nem szedhetsz, fejlődési rendellenesseget okoz. De vannak terhesen szedhető nyugtatók, beszélj orvossal.
2023. máj. 19. 09:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan szinte biztos vagyok benne hogy nem lehet szedni, irass fel mielőbb valami mást.
2023. máj. 19. 09:45
 3/17 anonim ***** válasza:
Pedig ezt magadban kell lerendezned. Vagy menj pszichológushoz. De ne szedj semmit,árt a babának! Ez árt.
2023. máj. 19. 10:15
 4/17 anonim ***** válasza:
54%

Gyanítom nem frontinnal kellene kezdeni

Én évek óta szedem, az bizony nem is szabad letenni egyik napról a másikra mert kb belehalhatsz

2023. máj. 19. 10:17
 5/17 anonim ***** válasza:
Frontin ellenjavallott, de pszichiáter tud neked felírni olyat, amit végig lehet szedni szorongásra.
2023. máj. 19. 10:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbbet egy pszichológussal segítenél magadon. Egyik pszichotróp gyógyszer sem biztonságos terhesség alatt, és nem látom hogy egy nem biztonságos viselkedés hogy fogja segíteni a terhességen való aggódás csökkentését. Kicsit ez a háborúzni a békéért jelenség.
2023. máj. 19. 10:40
 7/17 A kérdező kommentje:

Koszonom

Mindenkepp beszelek ezzel kapcsolatba orvossal még a teherbeeses elott !

2023. máj. 19. 11:29
 8/17 anonim ***** válasza:
54%

Frontint ne! Semmilyen nyugtatót ne! Én régen függő voltam, egy sétára nem mertem úgy elindulni, hogy ne legyen egy üveggel a zsebemben. Több hónapig jártam pszichológushoz, mire sikerült leraknom, és nem kis akaraterő kellett hozzá.

Helyette mindenképp menj el pszichológushoz, illetve tudom ajánlani a citromfű kapszulát is. Sokat segített, hogy abba tudjam hagyni a nyugtatót. Sima gyógynövény, nem fogsz rászokni.

2023. máj. 19. 12:29
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem is írt a doki addig más nyugtatót...mondjuk az sokat nem ért.

De próbáld meg terhesség előtt letenni. Egyre kevesebbet veszel be napokig...aztán ha szerencséd van eltudod hagyni.

Én se szedek már.

2023. máj. 19. 14:34
 10/17 anonim ***** válasza:

Ja látom már...bocsi. Ne szokj rá a Frontinra vagy Xanaxra...kva nehéz letenni.

Vannak lájtosabb nyugtatók is...próbáld azokat.

Dokinak mond hogy gyereket szeretnél és úgy írjon valamit.

2023. máj. 19. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!